• Srpski jezik
  • Engleski jezik
  • Francuski jezik
  • Nemački jezik
  • Ruski jezik
  • Španski jezik
  • Italijanski jezik
  • Bugarski jezik
  • Grčki jezik
  • Albanski jezik
Đorđa Čutukovića 48, Belgrade, Srbija
Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Magnetno polje

Jedna od usluga koje pružamo u okviru naše klinike jeste terapija elektromagnetnim poljem. Ona ima višestruka dejstva, pre svega smanjuje otok i zapaljenja, smanjuje bol i ubrzava regeneraciju tkiva.

Ova metoda veoma je efikasna, laka za primenu i potpuno bezbolna, a takođe je impresivna brzina njenih efekata. Sve ovo čini je izuzetno popularnom i primenljivom u lečenju raznih oboljenja.

Terapija elektromagnetnim poljem primenjuje se u oblasti sporta i rehabilitacije jer ubrzava oporavak od povreda i redukuje višečasovni napor i stres koji nastaju kao posledica zamora.

Magnet ima velike prednosti kada se radi o učestalosti korišćenja jer se može koristiti više puta na dan i u toku dužeg vremenskog perioda, bez negativnih posledica.

Ova metoda pokazuje se učinkovitom i ostvaruje sledeće efekte:
Umanjuje bol i spazam mišića, stimuliše aktivnost endokrinih žlezda i hormona, naročito proizvodnju endorfina, koji je zaslužan za povećanje zadovoljstva i smanjenje bola;
Povećava energiju ćelija i celog organizma;
Povećava međućelijski transport i cirkulaciju, smanjuje otok;
Snižava krvni pritisak;
Poboljšava perifernu cirkulaciju;
Ubrzava metabolizam;
Povećava kiseonik u tkivima, mozgu i plućima i smanjuje umor.
Terapija magnetnim poljem indikovana je kod nesanice, nervoze, grčeva mišića koji su neminovna pojava u apstinencijalnoj krizi, promena raspoloženja, otoka i nadutosti, zamora, pada imuniteta i preloma.

S obzirom na njeno snažno analgetsko dejstvo, nezaobilazni je element tretmana u lečenju apstinencijalne krize, a takođe dovodi do relaksacije, opuštanja mišića i obezbeđuje iscrpljenom organizmu neophodan odmor.

Imajući ovo u vidu, opremili smo prostorije udobnim elementima za svakodnevni život kako biste se osećali kao kod kuće. Na našoj klinici vodimo računa da maksimalno olakšamo i prilagodimo sve procedure našim pacijentima kako bi ceo proces lečenja protekao što je moguće prijatnije.

Posedujemo najsavremeniju medicinsku opremu i uspešno pratimo svetske trendove u lečenju kako bismo pružili najprecizniju dijagnostiku psihičkih i fizičkih stanja. U svemu tome najviše pažnje posvećujemo izlečenju naših pacijenata, a njihovi komentari govore nam da smo na dobrom putu i motivišu nas da tako nastavimo i u budućnosti.