O nama klinika VIP Vorobjev - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
klinika za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev

Dobrodošli u kliniku VIP Vorobjev

Klinika VIP Vorobjev - Mi vam pomažemo da pogledate lepšu stranu života

Od svog osnivanja klinika VIP Vorobjev je fokusirana na rehabilitaciju pacijenta, kako bi tokom i nakon procedura mogli da prolaze psihološke tretmane u potpunoj udobnosti i komforu. Klinika VIP Vorobjev konstantno radi na unapređivanju svojih tretmana i procedura ali i kvalitetu smeštaja pacijenata i njihovim individulanim potrebama.

U okviru klinike VIP Vorobjev rade stručnjaci za bolesti zavisnosti, specijalisti za intenzivnu terapiju, neurolozi, psihoterapeuti, psiholozi, specijalni pedagozi i obučene medicinske sestre. Klinika je opremljena najsavremenijim medicinskim uređajima a pacijenti imaju 24-časovnu medicinsku pomoć koju obezbeđuje dežurna smena, doktori specijalisti i medicinske sestre.

Klinika za lečenje bolesti zavisnosti

Na klinici za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev rade svetski priznati i nagrađivani lekari specijalisti koji primenjuju najnovije i inovativne metode lečenja bilo da je u pitanju zavisnost od narkomanije, alkoholizma, igara na sreću ili su u pitanju neki od psihičkih problema kao što je anksioznost, napadi panike, depresija. Tu je još i nemedicinsko osoblje koje je zaduženo za vašu udobnost tokom boravka.

Pogledajte naše osoblje

Naše savremeno medicinsko odeljenje je opremljeno sa velikim brojem dijagnostičkih i terapeutskih uređaja, kao i ostalom neophodnom opremom za sprovođenje uspešne detoksikacije i ostalih procedura. Klinika VIP Vorobjev se može pohvaliti velikim postotkom uspešno izlečenih pacijenata uz pomoć inovativnih i bezbolnih procedura, koji iznosi 86% kada su u pitanju narkomanija i čak 92% kada je u pitanju alkoholizam.

Pogledajte našu kliniku

Klinika VIP Vorobjev ima veliko iskustvo u lečenju bolesti zavisnosti kroz koju je tokom 23 godine postojanja prošlo više od 24.000 pacijenata. Uz našu bezbolnu detoksikaciju probudićete se bez želje za narkoticima, a vaši dani opsednošću drogom postaće prošlosti. Vaše telo će prestati da žudi za psihoaktivnim supstancama, i bićete spremni da se vratite jednom normalnom životu koji će vam pružiti ponovo šansu.

Saznajte više o detoksikaciji

Vratite se normalnom životu

Klinika VIP Vorobjev vam pruža šansu da uz pomoć individualnih i grupnih psihoterapija, bolje razumete uzrok koji vas je odveo do zavisnosti na podsvesnom nivou. Uz pomoć naših psihoterapeuta doćićete do rešenja kako da se izborite sa napadima panike, poboljšate veštine komunikacije i budete sposobni da donosite samostalno ispravne odluke.

 • Detoksifikimi

  Në klinikën VIP Dr Vorobjev, procesi i detoksifikimit kryhet pa dhimbje (sidomos detoksin e heroinës), dhe në radhë të parë janë nevojat individuale të pacientëve .Gjatë 24 orëve të para te detoksit, pacienti është nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të specialistëve tanë të kujdesit intensiv. Klinika VIP Dr Vorobjev është e pajisur sipas standardeve të ICU (sistemi për monitorimin e funksioneve jetësore, terapia e oksigjenit dhe respiratorëve, pajisjet për dërgimin automatik të barnave, laborator).

 • Diagnoza

  Nëpërmjet diagnostikimit të specialistëve, mjekët tanë vlerësojnë shkallën e varësise, si dhe masën e pasojave dhe çrregullimet e personalitetit te pacientit. Nëpërmjet intervistave, ne i motivojmë pacientët që të kthehen në trajtim dhe në një anë më të mirë të jetës dhe, pas konsultimeve me të afërmit e pacientit, së bashku krijojmë një strategji për t’u kthyer në një jetë normale.

 • Trajtimi i varësisë psikike

  Narkotikët janë shkaku i çrregullimeve të mëdha në proceset neurokemike për rregullimin e emocioneve. Pas detoksit, pacientët shpesh përjetojnë ndryshime humori, depresion, gjumë të keq, mendime te pakontrolluara dhe një dëshirë e madhe për drogë. Terapia e Ibogain është një trajtim i fuqishëm që ndihmon pacientin të kuptojë gabimet e tij dhe të kthehet në një jetë normale dhe normale. Ibogain ndihmon shumë në rastet kur metadoni, familja ose psikologët nuk kanë dhënë rezultate efektive.

 • Psikoterapia

  Një ekip ekspert me psikiatër dhe psikologëve krijon strategji të ndryshme të trajtimit psikologjik dhe psikosocial, secili duke ofruar një nivel dhe lloj tjetër mbështetës për njerëzit që rimëkëmben nga varësia e droges ose alkoolit. Trajtimet shpesh janë të përziera për t’iu përshtatur individit në mënyrë që të arrijnë rezultatet më të mira në mënyrën më efikase.

 • Mbështetje pas trajtimit

  Monitorimi psikologjik i pacientëve dhe ndihma që ne ofrojmë pas largimit nga klinika është shumë e rëndësishme për shkak të reagimit individual dhe specifik psikologjik të shkuarjes në një mjedis të ri. Qëllimet e mbështetjes psikologjike janë të orientuara për të ndihmuar pacientët tanë në çdo moment dhe për të krijuar besim, respekt, inkurajim dhe arritje të një jete të shëndetshme dhe normale.

 • Fizioterapia

  Fizioterapia, e cila përdorim në klinikën VIP Dr Vorobjev, janë metoda fizike që synojnë përmirësimin dhe mirembajtjen e shëndetit dhe funksionimin e njerëzve me nevoja të ndryshme dhe probleme të shkaktuara nga varësia ose pasiviteti për shkak të çrregullimeve psikologjike. Në punën tonë, fizioterapistët tanë përdorin shumë njohuri dhe aftësi komunikimi dhe tolerance me çdo pacient në veçanti.

lečenje bolesti zavisnosti

Mi smo dokazali da je rečenica ``jednom narkoman, uvek narkoman`` netačna!

Uz pomoć naših detoks tretmana vaše telo će prestati da ima želju za psihoaktivnim supstancama, i uskoro ćete moći da se vratite normalnom životu i porodici.

Vaše telo će biti oslobođeno od psihoaktivnih supstanci dok spavate

Nestaje želja za korišćenjem psihoaktivnih supstanci a Vaš mozak se vraća u pređašnje stanje

Terapija implantima garantuje uspeh i nakon što napustite kliniku

Bićete spremni da se vratite normalnom životu

Preporuke naših uspešno izlečenih pacijenata