Glavni psiholog klinike za bolesti zavisnosti VIP Vorobjev Elena Ivancova
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Elena Ivancova

Elena Ivancova, glavni psiholog klinike VIP Dr Vorobjev, učestvuje u organizacionom radu klinike, kreira programe lečenja i supervizira rad psihologa. Nakon završenih studija psihologije, završila je I fakultet pravnih nauka u Rusiji. Zatim nastavlja usavršavanje specijalizacijom za kliničkog psihologa.

Iz ljubavi i potrebe da pomaze ljudima pruža podršku za rast i razvoj klijenata i cele organizacije klinike. Sada se usavršava u oblasti geštalt psihoterapije. Član je profesionalne lige psihoterapeuta Rusije (All-Russian public organization «Professional psychotherapists league»).

Integrišući različita znanja i iskustva koja je stekla u svom životnom i profesionalnom veku, Elena kreira individualni I holistički pristup svakom pacijentu.  Elena vise od jedanaest godina u našem timu, i veliki broj pacijenata iz naše zemlje i inostranstva nakon uspešno završenog lečenja održavaju kontakt sa njom i zahvalni su na podršci i znanju koje su dobili.

Svoj balans u radu Elena je pronašla u kontaktu sa prirodom i zdravim načinom života. Hobi su joj meditacija, joga i planinarenje, a od svojih predaka iz Rusije nosi ljubav ka izučavanju religija, duhovnosti i šamanizma.

Jezici koje govori

Srpski jezik prica na klinici VIP VorobjevRuski jezik prica na klinici VIP VorobjevEngleski jezik prica na klinici VIP VorobjevBugarski jezik prica na klinici VIP Vorobjev

 • Diagnoza

  Nëpërmjet diagnostikimit të specialistëve, mjekët tanë vlerësojnë shkallën e varësise, si dhe masën e pasojave dhe çrregullimet e personalitetit te pacientit. Nëpërmjet intervistave, ne i motivojmë pacientët që të kthehen në trajtim dhe në një anë më të mirë të jetës dhe, pas konsultimeve me të afërmit e pacientit, së bashku krijojmë një strategji për t’u kthyer në një jetë normale.

 • Psikoterapia

  Një ekip ekspert me psikiatër dhe psikologëve krijon strategji të ndryshme të trajtimit psikologjik dhe psikosocial, secili duke ofruar një nivel dhe lloj tjetër mbështetës për njerëzit që rimëkëmben nga varësia e droges ose alkoolit. Trajtimet shpesh janë të përziera për t’iu përshtatur individit në mënyrë që të arrijnë rezultatet më të mira në mënyrën më efikase.

 • Mbështetje pas trajtimit

  Monitorimi psikologjik i pacientëve dhe ndihma që ne ofrojmë pas largimit nga klinika është shumë e rëndësishme për shkak të reagimit individual dhe specifik psikologjik të shkuarjes në një mjedis të ri. Qëllimet e mbështetjes psikologjike janë të orientuara për të ndihmuar pacientët tanë në çdo moment dhe për të krijuar besim, respekt, inkurajim dhe arritje të një jete të shëndetshme dhe normale.

 • Detoksifikimi

  Në klinikën VIP Dr Vorobjev, procesi i detoksifikimit kryhet pa dhimbje (sidomos detoksin e heroinës), dhe në radhë të parë janë nevojat individuale të pacientëve .Gjatë 24 orëve të para te detoksit, pacienti është nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të specialistëve tanë të kujdesit intensiv. Klinika VIP Dr Vorobjev është e pajisur sipas standardeve të ICU (sistemi për monitorimin e funksioneve jetësore, terapia e oksigjenit dhe respiratorëve, pajisjet për dërgimin automatik të barnave, laborator).

 • Trajtimi i varësisë psikike

  Narkotikët janë shkaku i çrregullimeve të mëdha në proceset neurokemike për rregullimin e emocioneve. Pas detoksit, pacientët shpesh përjetojnë ndryshime humori, depresion, gjumë të keq, mendime te pakontrolluara dhe një dëshirë e madhe për drogë. Terapia e Ibogain është një trajtim i fuqishëm që ndihmon pacientin të kuptojë gabimet e tij dhe të kthehet në një jetë normale dhe normale. Ibogain ndihmon shumë në rastet kur metadoni, familja ose psikologët nuk kanë dhënë rezultate efektive.

Klinika për sëmundjet e varësisë Dr Vorobjev

Kontrollimi i jetës suaj dhe pritjet reale të sfidave tuaja të përditshme janë thelbësore për uljen e stresit.

— Josh Billings