Kokaina dhe alkooli – kombinimi që vret

Kokaina dhe alkooli – kombinimi që vret

Edhe pse të gjithë narkotikët janë të dëmshëm për organizëm, shpesh mund të dëgjohet që kokaina dhe alkooli – është kombinim që vret. Por, çka është ajo që këto dy substanca dhe përzierjen e tyre e bën aq të rrezikshme? Përgjigja është…

Lexo me shume