Alkoolizmi Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra…

  Lexo me shume
  • 25/10/2019
  • 2
  Çka është helmimi akut me alkool?

  Çka është helmimi akut me alkool?

  Helmimi aktu me alkool bën pjesë në  pasojat e shpeshta të alkoolizmit. Alkooli është i njohur që nga kohërat e hershme, qysh paraardhësit tanë kanë festuar me verë. Janë përgatitur për beteja me gota të pijes së preferuar dhe kanë shuar…

  Lexo me shume
  • 24/07/2019
  • 1
  Alkoolizmi tek të rinjtë

  Alkoolizmi tek të rinjtë

  Alkoolizmi tek të rinjtë është dukuri e shpeshtë. Pirja e pijeve alkoolike është prej kohësh në trend. Por, viteve të fundit ka shënuar të dhëna alarmante. Sidomos kur kihet parasysh se kufiri i moshës gjithnjë po ndryshon. Për fat të keq, pa…

  Lexo me shume
  • 12/07/2019
  • 5
  Detoksifikimi pa dhimbje – Trajtimi i varësisë nga heroina

  Detoksifikimi pa dhimbje – Trajtimi i varësisë nga heroina

  Detoksifikimi pa dhimbje garanton rezultate maksimale të trajtimit të varësisë nga heroina. Përdorimi i drogave ka qenë gjithmonë i pranishëm në njerëzim. Por, sot ka marrë përmasa të epidemisë. Këtë e vërteton edhe e dhëna që në çdo…

  Lexo me shume
  • 22/02/2019
  • 14
  Shërimi i alkoolizmit nuk është i pamundur, ekziston zgjidhja!

  Shërimi i alkoolizmit nuk është i pamundur, ekziston zgjidhja!

  Alkoolizmi është sëmundje e varësisë, dhe shkaktohet nga konsumimi i pakontrolluar dhe kronik i konsumimit të pijeve alkoolike. Për fat të keq, shumë njerëz nuk janë të vetëdijshëm për pasojat e dëmshme që i shkakton alkooli dhe lehtë vjen…

  Lexo me shume
  • 06/02/2019
  • 0
  A jam unë një alkoolist?

  A jam unë një alkoolist?

  Alkooli është njëra prej substancave psikoaktive që gjenden më së lehti e gjithashtu është legal, ndërsa shoqëria toleron dhe nuk gjykon konsumimin e tij. Përdorimi i shpeshtë i alkoolit ndryshon trurin, çon në varësi dhe për këtë arsye…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike