Çka është ankthi dhe pse e ndjejmë atë?

Çka është ankthi dhe pse e ndjejmë atë?

Ankthi paraqet një “frikë lirisht të varur”, e cila nuk është e lidhur me ndonjë dukuri apo objekt. Ngushtësia dhe shqetësimi paraqiten pa ndonjë shkak real dhe tek njerëzit dominon pritja, që do të ndodh diçka e tmerrshme.   Për…

Lexo me shume