Bixhozi Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 07/11/2019
  • 0
  Bixhozi dhe varësia nga bixhozi

  Bixhozi dhe varësia nga bixhozi

  Bixhozi dhe varësia nga bixhozi është problem serioz, të cilin shumë njerëz e marrin për të lehtë Zhvillimi i madh i teknikës dhe teknologjisë  e ka bërë jetën më të lehtë. Por, e ka treguar edhe anën negative të tij. Falë internetit,…

  Lexo me shume
  • 16/11/2018
  • 7
  Varësia nga bixhozi dhe problemet e trajtimit të personit të varur

  Varësia nga bixhozi dhe problemet e trajtimit të personit të varur

  Varësia nga bixhozi apo bixhozi patologjik bën pjesë në çrregullimet e kontrollit të impulseve. Sikur edhe tek çrregullimet tjera të impulseve, është e pranishme nevoja e parezistueshme për të bërë veprime të caktuara të cilët janë të dëmshëm…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike