Burn out Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 14/03/2019
  • 3
  Lodhja në punë “burn out“

  Lodhja në punë “burn out“

  Lodhja në punë “burn out“ është një gjendje komplekse e rraskapitjen psikike dhe emocionale. Çdonjëri prej nesh ka ditë të këqija në punë, kur nuk arrijmë asgjë të bëjmë. Ndonjëherë, për këtë nuk ekziston arsye e qartë. Thjeshtë,…

  Lexo me shume
  • 28/11/2018
  • 4
  Sindroma burn-out

  Sindroma burn-out

  Sindroma burn-out është gjithnjë e më e shpeshtë në botën e njerëzve të punësuar. Përkthimi i drejtpërdrejtë është djegia, e kjo ka të bëjë me gjendjen e rraskapitjes e shkaktuar nga stresi i tepërt apo afatgjatë. Sindroma burn-out është…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike