çrregullimet mentale Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra…

  Lexo me shume
  • 14/08/2019
  • 0
  Si ndikon depresioni në shëndetin fizik dhe psikik?

  Si ndikon depresioni në shëndetin fizik dhe psikik?

  Si ndikon  depresioni në shëndetin fizik dhe psikik? Pse është aq i rrezikshëm? Dhe pse njerëzit e kanë aq të vështirë të kërkojnë ndihmë? Këto janë pyetje që janë tema të shpeshta hulumtimeve të shumta, emisioneve në media, por edhe…

  Lexo me shume
  • 22/07/2019
  • 3
  Çlirohuni nga varësia dhe tejkaloni këtë sëmundje! Zgjidhja ekziston!

  Çlirohuni nga varësia dhe tejkaloni këtë sëmundje! Zgjidhja ekziston!

  Varësia është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme. Shfaqet në forma të ndryshme, dhe nuk zgjedh “viktimat” e saj. Përveç asaj q[ shkatërron jetën dhe shëndetin e personit të varur, varësia rrënon edhe marrëdhëniet…

  Lexo me shume
  • 18/07/2019
  • 0
  Çrregullimet e të ngrënit

  Çrregullimet e të ngrënit

  Çrregullimet e të ngrënit janë problem i shpeshtë i njeriut modern. Kohërat moderne karakterizohen me standarde joreale të bukurisë. Revistat dhe rrjetet sociale janë të përmbushur me fotografi të modeleve të bukura me këmbë të holla dhe stomak…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike