Çrregullimi i ankthit të përgjithësuar

Çrregullimi i ankthit të përgjithësuar

Çrregullimi i ankthit të përgjithësuar, sipas definicionit të profesorit të psikiatrisë, Malcolm Lader, është shqetësimi i tepruar dhe jo i duhur, i cili është këmbëngulës dhe nuk kufizohet vetëm në rrethana të dhëna. Secili prej nesh është…

Lexo me shume