Depresioni dhe shkaqet e shfaqjes së tij

Depresioni dhe shkaqet e shfaqjes së tij

Po ofrohen festat, dhe për shumicën e njerëzve kjo është koha më e bukur e vitit. Por, për disa njerëz që luftojnë me depresionin, kjo është njëra prej periudhave më të vështira. Gëzimi dhe lumturia janë në çdo hap, ndërsa njeriu ndjehet…

Lexo me shume