familja Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 03/05/2019
  • 11
  Mbështetja e plotë pas trajtimit

  Mbështetja e plotë pas trajtimit

   Mbështetja e plotë pas trajtimit është rruga drejtë rehabilitimit të plotë. Zhvillimi i shpejtë i teknologjisë ka treguar anët negative, kështu që jemi dëshmitarë të mungesës së motivimit dhe vullnetit tek të rinjtë. Edhe pse duket…

  Lexo me shume
  • 29/03/2019
  • 11
  Rëndësia e psikoterapisë në trajtimin e sëmundjeve të varësisë

  Rëndësia e psikoterapisë në trajtimin e sëmundjeve të varësisë

  Në trajtimin e sëmundjeve të varësisë është e pamatshme rëndësia e psikoterapisë. Shoqëria moderne vë para njeriut shumë sfida, me të cilat duhet të ballafaqohet. Atij i takon që të zgjedh mënyrën e duhur dhe të marr përgjegjësinë për…

  Lexo me shume
  • 18/01/2019
  • 14
  Si ndikon droga në familje?

  Si ndikon droga në familje?

  Varësia nga droga shkatërron jetën e personit të varur por edhe jetën e familjes së tij. Kjo varësi shkatërruese është kërcënim për të gjitha ato që i keni krijuar me vite por me ndihmën tonë gjërat mund  të rregullohen. Droga shpie familjen…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike