Çfarë duhet të bëni kur zbuloni se fëmija juaj është i varur?

Çfarë duhet të bëni kur zbuloni se fëmija juaj është i varur?

Për çdo ditë lexojmë rreth asaj se sa është e përhapur narkomania në shoqëri, sidomos, në mesin e popullatës së re. Edhe pse shumicën e prindërve kjo në moment e shqetëson, pas disa sekondash marrin frymë lehtë dhe mendojnë, “mirë që nuk…

Lexo me shume