Vitin e suksesshëm në punë e rrumbullakuam me një festë në restorantin Filmski Grad

Vitin e suksesshëm në punë e rrumbullakuam me një festë në restorantin Filmski Grad

Edhe një vit i shkëlqyeshëm për ne është drejtë fundit, dhe këtë rast e shfrytëzuam të festojmë sukseset e shumta që e shënuar këtë vit. Kemi arritur rezultate të shkëlqyeshme dhe kemi shëruar shumë njerëz që na u drejtuan për ndihmë….

Lexo me shume