Klinika jonë në frymën e atmosferës festive

Klinika jonë në frymën e atmosferës festive

Viti i Ri është gjithmonë i shoqëruar me fillime dhe vendime të reja. Thonë se në të duhet hyrë i liruar nga ngarkesat e së kaluarës, me një liste dëshirash që duhet realizuar dhe derisa jashtë është ftohtë, brenda e kemi ngrohtë sepse jemi…

Lexo me shume