Klinika VIP Vorobjev Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 20/11/2019
  • 0
  Ankthi i përgjithësuar

  Ankthi i përgjithësuar

  Ankthi i përgjithësuar është problem i shpeshtë i shoqërisë moderne. Nuk ekziston asnjë person në botë i cili së paku një herë në jetë është ballafaquar me nervozë apo me shqetësim. Frika për shkak të punës së re, mbajtja e një prezantimi…

  Lexo me shume
  • 13/11/2019
  • 0
  Simptomat e krizës së kokainës

  Simptomat e krizës së kokainës

  Simptomat e krizës së kokainës tregojnë qartë që ekziston sëmundja e varësisë. Kokaina është një psikostimulant shumë i fuqishëm, i cili në mënyrë të justifikuar konsiderohet si substanca më e rrezikshme ilegale. Njihet si pluhur i bardhë,…

  Lexo me shume
  • 07/11/2019
  • 0
  Bixhozi dhe varësia nga bixhozi

  Bixhozi dhe varësia nga bixhozi

  Bixhozi dhe varësia nga bixhozi është problem serioz, të cilin shumë njerëz e marrin për të lehtë Zhvillimi i madh i teknikës dhe teknologjisë  e ka bërë jetën më të lehtë. Por, e ka treguar edhe anën negative të tij. Falë internetit,…

  Lexo me shume
  • 31/10/2019
  • 0
  Largimi nga kokaina

  Largimi nga kokaina

  Largimi nga kokaina do ju shpëtojë nga jeta shkatërruese. Kokaina apo siç quhet në zhargon, koka, koks, bora është substancë e bardhë në formë pluhur që fitohet nga bima Coca. Që nga sinteza e parë në vitin 1860 deri në kohërat e sotme kokaina…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike