Kokaina dhe pasojat e saj

Kokaina dhe pasojat e saj

Kokaina dhe pasojat e saj janë të njohura nga kohërat e hershme. Popujt e Amerikës Jugore qysh në shekullin III Para Erës së Re kanë përdorur gjethet e bimës Erythroxylon coca, nga e cila bëhet kokaina. Këtë e dëshmojnë figurat dhe vizatimet…

Lexo me shume