kokaina Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 04/11/2019
  • 0
  Kokaina dhe alkooli – kombinimi që vret

  Kokaina dhe alkooli – kombinimi që vret

  Edhe pse të gjithë narkotikët janë të dëmshëm për organizëm, shpesh mund të dëgjohet që kokaina dhe alkooli – është kombinim që vret. Por, çka është ajo që këto dy substanca dhe përzierjen e tyre e bën aq të rrezikshme? Përgjigja është…

  Lexo me shume
  • 31/10/2019
  • 0
  Largimi nga kokaina

  Largimi nga kokaina

  Largimi nga kokaina do ju shpëtojë nga jeta shkatërruese. Kokaina apo siç quhet në zhargon, koka, koks, bora është substancë e bardhë në formë pluhur që fitohet nga bima Coca. Që nga sinteza e parë në vitin 1860 deri në kohërat e sotme kokaina…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike