Kristal met – droga që shkatërron më së shpejti organizmin

Kristal met – droga që shkatërron më së shpejti organizmin

Kristal met është forma kristalore e metafetaminës. Ajo vjen në pluhur të imët i cili sipas pamjes duket si pjesëza të akullit apo fragmente të xhamit, dhe për këtë arsye tek përdoruesit është e njohur edhe si “ice”, “crystal”, “glass”,…

Lexo me shume