Varësia nga bixhozi dhe problemet e trajtimit të personit të varur

Varësia nga bixhozi dhe problemet e trajtimit të personit të varur

Varësia nga bixhozi apo bixhozi patologjik bën pjesë në çrregullimet e kontrollit të impulseve. Sikur edhe tek çrregullimet tjera të impulseve, është e pranishme nevoja e parezistueshme për të bërë veprime të caktuara të cilët janë të dëmshëm…

Lexo me shume