përdorimi i drogës Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 12/09/2019
  • 0
  Plazmafereza

  Plazmafereza

  Plazmafereza bën pjesë në metodat rigjenerative të trajtimit. Përdorimi i drogës dhe alkoolit janë të pranishme në çdo moshë, pa marrë parasysh statusin social, kulturor por edhe financiar. Pothuajse nuk ekziston asnjë anë apo shoqëri…

  Lexo me shume
  • 18/07/2019
  • 0
  Thoni JO narkotikëve – Youtuberi i popullarizuar Đota vizitoi klinikën tonë (FOTO/VIDEO)

  Thoni JO narkotikëve – Youtuberi i popullarizuar Đota vizitoi klinikën tonë (FOTO/VIDEO)

  Njëri prej youtuberëve më të popullarizuar serbë Nikola Milošević, i njohur si Đota me kanalin në YouTube DJOTAFREESTYLE, është i preferuar tek gjeneratat e reja në vendin tonë dhe në rajon. Arsyeja qëndron në përmbajtjen argëtuese të incizimeve…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike