Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra…

Lexo me shume