trajtimi i varësisë me Ibogainë Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 25/12/2019
  • 0
  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti është sëmundje e epokës moderne. Shekulli XXI karakterizohet me telefona celular, internet dhe rrjete sociale. Sigurisht, ata na kanë lehtësuar jetën në masë të madhe. Vetëm me një klikim mund të gjejmë informacionet e nevojshme….

  Lexo me shume
  • 18/12/2019
  • 0
  Si të shërohemi nga alkooli?

  Si të shërohemi nga alkooli?

  Si të shërohemi nga alkooli? Një pyetje që e shtron çdo person kur e kupton që ka nevojë për trajtim të alkoolizmit. Pijet alkoolike janë substanca më e përhapur në shoqërinë moderne. Pothuajse nuk ekziston njeri në botë që në një moment…

  Lexo me shume
  • 13/11/2019
  • 0
  Simptomat e krizës së kokainës

  Simptomat e krizës së kokainës

  Simptomat e krizës së kokainës tregojnë qartë që ekziston sëmundja e varësisë. Kokaina është një psikostimulant shumë i fuqishëm, i cili në mënyrë të justifikuar konsiderohet si substanca më e rrezikshme ilegale. Njihet si pluhur i bardhë,…

  Lexo me shume
  • 31/10/2019
  • 0
  Largimi nga kokaina

  Largimi nga kokaina

  Largimi nga kokaina do ju shpëtojë nga jeta shkatërruese. Kokaina apo siç quhet në zhargon, koka, koks, bora është substancë e bardhë në formë pluhur që fitohet nga bima Coca. Që nga sinteza e parë në vitin 1860 deri në kohërat e sotme kokaina…

  Lexo me shume
  • 25/10/2019
  • 2
  Çka është helmimi akut me alkool?

  Çka është helmimi akut me alkool?

  Helmimi aktu me alkool bën pjesë në  pasojat e shpeshta të alkoolizmit. Alkooli është i njohur që nga kohërat e hershme, qysh paraardhësit tanë kanë festuar me verë. Janë përgatitur për beteja me gota të pijes së preferuar dhe kanë shuar…

  Lexo me shume
  • 10/10/2019
  • 0
  Si të ndihmoni personin e varur nga kokaina?

  Si të ndihmoni personin e varur nga kokaina?

  Si të ndihmoni personin e varur nga kokaina? Kjo është një pyetje të cilën, për fat të keq, e bëjnë shumë njerëz.   Kokaina apo, siç quhet në zhargon koka, koksi, e bardha, është një substancë në formë pluhuri e cila bën pjesë në…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike