varësia nga alkooli Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 18/12/2019
  • 0
  Si të shërohemi nga alkooli?

  Si të shërohemi nga alkooli?

  Si të shërohemi nga alkooli? Një pyetje që e shtron çdo person kur e kupton që ka nevojë për trajtim të alkoolizmit. Pijet alkoolike janë substanca më e përhapur në shoqërinë moderne. Pothuajse nuk ekziston njeri në botë që në një moment…

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra…

  Lexo me shume
  • 24/07/2019
  • 1
  Alkoolizmi tek të rinjtë

  Alkoolizmi tek të rinjtë

  Alkoolizmi tek të rinjtë është dukuri e shpeshtë. Pirja e pijeve alkoolike është prej kohësh në trend. Por, viteve të fundit ka shënuar të dhëna alarmante. Sidomos kur kihet parasysh se kufiri i moshës gjithnjë po ndryshon. Për fat të keq, pa…

  Lexo me shume
  • 07/06/2019
  • 9
  Pasojat psikike dhe fizike të alkoolizmit

  Pasojat psikike dhe fizike të alkoolizmit

  Pasojat e alkoolizmit janë shumë serioze, edhe pse shumë njerëz nuk janë të vetëdijshëm për këtë.. Alkooli është i pranishëm qysh nga krijimi i njerëzimit. Me një gotë të pijes së preferuar festojmë, relaksohemi pas një dite të lodhshme…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike