varësia nga tabletat Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 12/09/2019
  • 0
  Plazmafereza

  Plazmafereza

  Plazmafereza bën pjesë në metodat rigjenerative të trajtimit. Përdorimi i drogës dhe alkoolit janë të pranishme në çdo moshë, pa marrë parasysh statusin social, kulturor por edhe financiar. Pothuajse nuk ekziston asnjë anë apo shoqëri…

  Lexo me shume
  • 21/12/2018
  • 33
  Varësia nga tabletat – Si mos të bini në grackë

  Varësia nga tabletat – Si mos të bini në grackë

  Varësia nga tabletat është problem specifik duke marr parasysh disponueshmërinë e lartë të ilaçeve dhe çmimet e përballueshme në raport me substancat ilegale. Edhe pse legale ato mund të shkaktojnë varësi fizike dhe psikike të rëndë. Pikërisht…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike