Terapia me rreze Spark - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Efektet biologjik të rrezeve Spark  mund të përdoren në mënyrë specifike për regjenerimin e qelizave të reja dhe trajtimin e suksesshëm të lezioneve të lëkurës.

Pajiska mjekësore MTS emiton rreze unike dhe kryesisht jo të fokusuara shok, të cilët janë të dizajnuara pikërisht për indikacionet në lëkurë. Për të arritur rezultate optimale të trajtimit, sasia dhe renditja e energjisë së drejtuar janë të përshtatura trajtimit të lezioneve të lëkurës. 

Indikacionet:

 • Lezionet vështirë të shërueshëm
 • Lezionet akut dhe kronik
 • Lezionet post traumatik
 • Çrregullimet post-operative të shërimit
 • Djegiet
 • Ulcera dhe dekubitet

Trajtimi nuk kërkon përdorimin e anestezionit, sepse zona e madhe fokale e aplikuesit zvogëlon dukshëm dhimbjen që është e lidhur në mënyrë tipike me rrezet shok.

Pošaljite nam poruku

Uskoro ćemo vas kontaktirati!

Klinika për sëmundjet e varësisë Dr Vorobjev

Kontrola vašeg života i realna očekivanja od vaših svakodnevnih izazova su ključ za smanjenje stresa.

— Josh Billings

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume