Tretman zavisnosti kod heroina na klinici || Vip Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Varësia nga heroina

Heroina bën pjesë në drogat që krijojnë lehtë varësi. Ajo i tërheq personat e varur si magnet dhe nuk i lejon të lirohen nga ndikimi i saj, duke i shtyrë thellë e më thellë në humnerë.

Varësia nga heroina bën pjesë në varësitë më të vështira për trajtim dhe është e pamundur të shërohet vetë. Klinika VIP Vorobjev e trajton me sukses këtë dhe shumë varësi tjera.

Tretman zavisnosti kod heroina -Vip Vorovjev Srbija

Efektet e heroinës

Efektet e heroinës janë të shumtë dhe shumë negativ.

Të varurit nuk janë në gjendje të përqendrohen, të gjithë mendimet e tyre janë gjithnjë të drejtuara në gjetjen e një doze të re. Janë të tensionuar, nervoz dhe kjo ndikon tek të gjithë rreth tyre e më së shumti lëndon familjen.

Personat e varur janë të prirë të gënjejnë, të kërcënojnë, të luten gati për gjithçka që do t’i mundësojë gjetjen e një doze të re, deri aty shkon dëshpërimi i tyre dhe malli për substancën.   

Droga dëmton trurin, që për pasojë ka kujtesë më të dobët dhe sulmet epileptike. E dimë sa është e frikshme që të shihni anëtarin e familjes suaj në atë gjendje, por në gjithë këtë nuk jeni vetëm sepse ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Edhe pse nganjëherë janë të vetëdijshëm që duhet të trajtohen, personave të varur largimi nga heroina i duket i paimagjinueshëm. Për këtë arsye është shumë e rëndësishme që familja të merr përgjegjësinë dhe të iniciojë trajtimin. Ne e kuptojmë se në çfarë vuajtje po kaloni, por duhet të dini se gjithë kësaj mund t’i vijë fundi. 

Droga shkatërron personin e varur por edhe familjen

Goditja më e rëndë për familjen është kur zbulon se ka një person të varur në familje. E dimë që keni qenë të tronditur dhe të shokuar nga fakti që e keni zbuluar, dhe keni fajësuar veten për këtë. 

Dëshirojmë t’ju themi që nuk duhet ta bëni këtë dhe e vetmja gjë që ka kuptim është të fajësoni drogën dhe përhapjen e saj në shoqëri. Heroina shkakton ndryshime në tru dhe sjelljet që i vëreni tek personi i varur shpesh janë pasojë e drogës, e jo e personalitetit të tij.

Sa më shumë që të jetë e mundur shmangni diskutimet me personin e varur. Në vend të kësaj, ofroni atij dashuri dhe mbështetje që sa më parë të përfshihet në procesin e trajtimit.

Trajtimi i varësisë nga heroina në klinikën VIP Vorobjev

Klinika jonë VIP Vorobjev është zgjedhja e duhur kur bëhet fjalë trajtimi i sëmundjes së varësisë dhe problemeve psikike.

Ne dëshirojmë t’i ndihmojmë personit të varur dhe familjes së tij që të largojë drogën nga jeta e tij njëherë e përgjithmonë. Vetëm në këtë mënyrë mund të kthejë paqen dhe harmoninë në familje dhe të vendosë ekuilibrin e prishur. Ne jemi këtu t’ju ndihmojmë dhe t’ju mbështesim në luftën kundër heroinës sepse e dimë që mund të fitoni. 

Klinika për sëmundjet e varësisë Dr Vorobjev

Kontrola vašeg života i realna očekivanja od vaših svakodnevnih izazova su ključ za smanjenje stresa.

— Josh Billings

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume