Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i rehabilitaciju - Soba 5 || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Dhoma komfore numër 1

Dhoma numër 1 gjendet në përdhesen e klinikës VIP Vorobvjev dhe ka një krevat dopio të madh e të rehatshëm, tavolinë kuzhine me dy karrige dhe vitrinë të madhe me pasqyre. Dhoma është e arreduar me mobilie luksoze kulmore, si dhe me gjëra të nevojshme për qëndrim komfor siç janë TV LCD me televizion kabllor, internet Wi-Fi falas dhe kondicioner ajri.

Përparësi e kësaj dhome është që gjendet në afërsi të dhomës së ditës dhe kuzhinës kështu që shoqërimi me pacientët tjerë është afër vetëm disa hapa.

Përveç krevatit të madh dopio, aty është edhe rafti për vendosjen e gjërave më të imëta si dhe rafti për TV, vitrinat e natës, pasqyra, llambat e murit… Bukurinë e kësaj dhome e plotësojnë tepihët dhe perdet e bukura që i japin ngrohtësi hapësirës.

soba broj1 klinika vip vorobjev
soba broj1 klinika vip vorobjev
soba broj1 klinika vip vorobjev

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/02/2020
  • 0
  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina është një hap i rëndësishëm për  trajtimin e personave të varur. Heroina është substanca psikoaktive më vjetër e njohur. Lulëkuqja, nga e cila fitohet heroina është përdorur qysh në kohën e sumerëve. Çfarë efekti fillestar ka tregon edhe vetë emri, pasi në përkthim bukval nga gjuha e tyre, e ka kuptimin –

  Lexo me shume
  • 25/12/2019
  • 0
  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti është sëmundje e epokës moderne. Shekulli XXI karakterizohet me telefona celular, internet dhe rrjete sociale. Sigurisht, ata na kanë lehtësuar jetën në masë të madhe. Vetëm me një klikim mund të gjejmë informacionet e nevojshme. Detyrat e punës tani i kryejmë edhe jashtë zyrës, ndërsa nga komoditeti i shtëpisë mund të blejmë,

  Lexo me shume