Klinika za lečenje bolesti zavisnosti - Soba za fizioterapiju || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Dhoma për fizioterapi

Fizioterapia sot aplikohet gati në të gjitha fushat klinike kështu që ka zënë vend të rëndësishëm në klinikën tonë për trajtimin e sëmundjeve të varësisë dhe rehabilitimit VIP Vorobjev.

Fizioterapisti i ndihmon pacientit që gjatë procesit të detoksifikimit apo rehabilitimit të mbetet në formë, por ajo që është edhe më e rëndësishme që t’i ndihmojë që grupe të ndryshme muskujsh që të vihen përsëri në lëvizje, muskujt që kanë mbetur të dobësuar gjatë përdorimit shumëvjeçar të drogave narkotike apo alkoolit. 

 Dhoma për fizioterapi ka pajisjet më bashkëkohore mjekësore për të arritur rezultate të mira të shërimit në kohë të shkurtër. Në kuadër të terapisë fizikale, janë përfshirë metodat bashkëkohore të udhëtimeve terapeutike, terapitë manuale, elektroterapitë, agjentët fizikanë dhe ushtrimet mekanike.   

Element i rëndësishëm i fizioterapisë në klinikën tonë është orientimi në qasje individuale në planifikim dhe zbatim të ushtrimeve të fizioterapisë duke bërë vazhdimisht vlerësimin e rezultateve.   

soba za fizioterapiju VIP Vorobjev
VIP Vorobjev sto za fizioterpaiju
soba za fizioterapiju VIP Vorobjev

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume