Informacionet prej 07.30h deri në 15.30h E hënë – E diel prej 00h deri në 24h

Oxyven procedurë

Tabela e përmbajtjes:

Teknologjia më bashkëkohore, më efikase gjermane e aplikimit të oksigjenit, dke filluar nga sporti kulmor, sëmundjet e varësisë, deri tek sëmundjet më të rënda.

Oxyven normalizon funksionet e trurit, mëlçisë, mushkërive dhe veshkave, sepse oksigjeni futet drejtpërdrejtë në gjak me aplikim intravenoz.

Oxyvennë mënyrën më të shpejtë të mundshme zvogëlon çrregullimet neurologjike, psikosomatike, muskuloskeletale (dhimbjet, spazma, neuroza, frymëmarrja e vështirësuar...).

Oxyvenkryen detoksifikin natyral dhe rigjenerimin e organizmit. Futja e narkotikëve dhe substancave të caktuara sjell një numër të çrregullimeve, siç janë çrregullimet imunologjike, shkatërrimet e indeve të trurit dhe lidhjet-sinapset, ashtu edhe çrregullimet metabolike.

Për të mbrojtur dhe përmirësuar plotësisht trupin tuaj, nevojitet kohë dhe trajtim, ndërsa mënyra më e shëndetshme dhe më natyrale është O2 - oksigjeni.

Sasia jo e mjaftueshme e oksigjenit është shkatërruese për qelizat e bardha të gjakut (leukocitet), të cilat largojnë bakteret, viruset, qelizat e tumorit, toksina...

Efekti oxyven:

Detoksifikimi ( truri, mëlçia, mushkëritë )
Normalizimi i emocioneve
Zvogëlimi i dhimbjeve, mpirjes dhe ftohjes së ekstremiteteve si pasojë e ushqimit të nervave periferik dhe enëve të gjakut
Përmirësimi i kujtesës afatshkurtër
Zvogëlimi i gulçimit
Rritja e kondicionit
Rimëkëmbja e nervave periferik (polyneuropatia) si pasojë e alkoolizmit dhe toksinës nga organizmi
Përshpejtimi i shërimit të plagëve
Përmirësimi i imunitetit dhe rezistencës ndaj sëmundjeve
Rigjeneron mëlçinë ( alkooli,hepatiti…)

Stimulimi me laser përdoret për të pastruar gjakun dhe për të rigjeneruar organizmin pas stërvitjeve dhe përpjekjeve ekstreme tek njerëzit e shëndoshë dhe sportistët e suksesshëm, sepse zvogëlon sasinë e yndyrës në gjak, rrit bartjen e oksigjenit dhe përshpejton largimin e materieve të dëmshme nga organizmi.

We invite you to answer a few questions so that we can be of real help to you.

Quiz image
×