Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i psihičke poremećaje || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Trajtimi i varësisë

VIP Dr Vorobjev, një klinikë për trajtimin e sëmundjeve të varësisë (droga, bixhozi, alkoolizmi …) trajton këtë problem për më shumë se 20 vjet, e cila për fat të keq është e pranishme në të gjitha shtresat shoqërore.

Lexo me shume...

Probleme psikike

Frekuenca e çrregullimeve mendore (depresioni, ankthi, neuroza, psikoza …) në shoqërinë e sotme është e madhe dhe ndikon ndjeshëm në cilësinë e jetës së një njeriu dhe familjes së tij.

Lexo me shume...

Rehabilitimi i plotë

Rehabilitimi ndihmon pacientët tanë të shërohen në një ambient të shkëlqyer nga një program intensiv i personalizuar që kombinon trajtimin mjekësor dhe psikoterapi.

Lexo me shume...

Qasje individuale, anonimitet dhe rehati maksimale

Spitali VIP Vorobjev ju jep liri të mjaftueshme gjatë trajtimit dhe një qasje të trajtimit individual gjatë së cilës do të ju bashkangjitet një ekip ekspertësh të lartë dhe të njohur botërisht (psikologë, psikiatër, mjekë, terapistë pune …). Qëndrimi juaj në klinikën tonë do të jetë maksimalisht i rehatshëm pasi të gjitha dhomat tona janë të pajisura me mobilje të çmuar dhe kanë TV, Wi-Fi dhe ajër të kondicionuar për të pasur komoditet të plotë. Gjithashtu, dhomat janë të bollshme kështu që ju keni mundësinë të merrni me vete një person të afërt i cili do të jetë me ju gjatë procesit të trajtimit.

Për sigurinë tuaj ka një roje 24 orë dhe për relaksimin tuaj, pishinë, xhakuzi dhe palestër të pajisur plotësisht. Ne ruajmë ushqimin sipas kërkesës suaj nga produkte organike me cilësi të lartë. Natyrisht, transferimi nga aeroporti në klinikë dhe anasjelltas është kënaqësia jonë që ne do të bëjmë për ju pa pagesë.

Lexo me shume...
lečenje bolsti zavisnosti i psihičkih problema

VIP Dr Vorobjev - Rreth nesh

Varësia dhe çrregullimet psikologjike në mënyrë të rëndë përkeqësojnë jetën e njeriut aq shumë sa që pacienti ka nevojë deri në disa muaj që të kthehet me sukses në jetën normale. Kjo është arsyeja pse klinika për varësi dhe çrregullime psikologjike VIP Dr Vorobjev bëri një strukturë përfaqësuese në të cilën, përveç trajtimit të sëmundjeve të varësisë, pacientët mund të rehabilitohen dhe me një këndvështrim tjetër ata mund të fillojnë një jetë të re dhe më të shëndetshme.

Përveç mjekëve serbë dhe rusë, klinika VIP Dr Vorobev punon gjithashtu me ekspertë të nivelit të lartë. Në ekipin tonë janë psikiatër, neurologë, adiktologë, mjekë në njësinë e kujdesit intensiv, hepatologë.

Lexo me shume...
bolnica za lecenje bolesti zavisnosti
Detoksifikimi elektrokimik i organizmit - VIp Vorobjev

Detoksifikimi elektrokimik i organizmit

Në klinikën tonë kryhet detoksifikimi indirekt elektrokimik i organizmit duke aplikuar tretjen e hipoklorit natriumit. Me ndihmën e kësaj metode, në organizëm futet tretja e agjentit të fortë oksidues, hipoklorit natriumit, i cili fitohet në mënyrë elektrokimike nga tretjet izotonike të natrium kloridit.

Hipoklorit natriumi ka potencial të fuqishëm oksidues i cili është i krahasueshëm me potencialin tek oksigjeni. Në mënyrë aktive oksidon përqendrimet e larta të uresë, amoniakut, acidit urik, barbituratit, alkoolit dhe substancave tjera toksike të mekanizmit të ngjashëm i cili zhvillohet në mëlçi. Përparësia në raport me metodat ekzistuese të detoksifikimit gjendet në aplikimin e tij universal dhe efektivitetin në rast të endos dhe ekzotoksinave.   

 • Diagnoza

  Nëpërmjet diagnostikimit të specialistëve, mjekët tanë vlerësojnë shkallën e varësise, si dhe masën e pasojave dhe çrregullimet e personalitetit te pacientit. Nëpërmjet intervistave, ne i motivojmë pacientët që të kthehen në trajtim dhe në një anë më të mirë të jetës dhe, pas konsultimeve me të afërmit e pacientit, së bashku krijojmë një strategji për t’u kthyer në një jetë normale.

 • Detoksifikimi

  Në klinikën VIP Dr Vorobjev, procesi i detoksifikimit kryhet pa dhimbje (sidomos detoksin e heroinës), dhe në radhë të parë janë nevojat individuale të pacientëve .Gjatë 24 orëve të para te detoksit, pacienti është nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të specialistëve tanë të kujdesit intensiv. Klinika VIP Dr Vorobjev është e pajisur sipas standardeve të ICU (sistemi për monitorimin e funksioneve jetësore, terapia e oksigjenit dhe respiratorëve, pajisjet për dërgimin automatik të barnave, laborator).

 • Trajtimi i varësisë psikike

  Narkotikët janë shkaku i çrregullimeve të mëdha në proceset neurokemike për rregullimin e emocioneve. Pas detoksit, pacientët shpesh përjetojnë ndryshime humori, depresion, gjumë të keq, mendime te pakontrolluara dhe një dëshirë e madhe për drogë. Terapia e Ibogain është një trajtim i fuqishëm që ndihmon pacientin të kuptojë gabimet e tij dhe të kthehet në një jetë normale dhe normale. Ibogain ndihmon shumë në rastet kur metadoni, familja ose psikologët nuk kanë dhënë rezultate efektive.

 • Fizioterapia

  Fizioterapia, e cila përdorim në klinikën VIP Dr Vorobjev, janë metoda fizike që synojnë përmirësimin dhe mirembajtjen e shëndetit dhe funksionimin e njerëzve me nevoja të ndryshme dhe probleme të shkaktuara nga varësia ose pasiviteti për shkak të çrregullimeve psikologjike. Në punën tonë, fizioterapistët tanë përdorin shumë njohuri dhe aftësi komunikimi dhe tolerance me çdo pacient në veçanti.

 • Mbështetje pas trajtimit

  Monitorimi psikologjik i pacientëve dhe ndihma që ne ofrojmë pas largimit nga klinika është shumë e rëndësishme për shkak të reagimit individual dhe specifik psikologjik të shkuarjes në një mjedis të ri. Qëllimet e mbështetjes psikologjike janë të orientuara për të ndihmuar pacientët tanë në çdo moment dhe për të krijuar besim, respekt, inkurajim dhe arritje të një jete të shëndetshme dhe normale.

 • Psikoterapia

  Një ekip ekspert me psikiatër dhe psikologëve krijon strategji të ndryshme të trajtimit psikologjik dhe psikosocial, secili duke ofruar një nivel dhe lloj tjetër mbështetës për njerëzit që rimëkëmben nga varësia e droges ose alkoolit. Trajtimet shpesh janë të përziera për t’iu përshtatur individit në mënyrë që të arrijnë rezultatet më të mira në mënyrën më efikase.

Trajtimi i problemeve mendore

Një stil jetese modern që është plot me probleme dhe stres në trupin e njeriut mund të çojë në zhvillimin e çrregullimeve më të buta dhe më të rënda psikologjike, si dhe somatike. Shfaqen forma të ndryshme të çrregullimeve të ankthit dhe fobise, dhe ketu mund te perfshijme sindromen e lodhjes kronike, mbingarkese ne pune (burn-out), çrregullime obsesive-kompulsive, si dhe çrregullime të ndryshme somatoforme.

Psikoterapia në klinikën VIP Dr Vorobjev aplikohet në varësi të nevojës dhe ashpërsisë së problemit me të cilin përballet një person. Biseda me një psikiatër është vendimtare në trajtimin e të gjitha problemeve psikologjike, sepse me ndihmën e një profesionisti mund të flisni pa përgjigje dhe të përballeni me të gjitha frikërat tuaja në mënyrë që t’i mësoni me sukses ato.

Lexo me shume...
bolnica za lečenje volesti zavisnosti i psi

VIP Dr Vorobjev - Naša klinika

klinika za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev

Objekti i mobiluar modernisht

Klinika për trajtimin e varësisë dhe çrregullimeve psikologjike VIP Vorobjev është e vendosur në një strukturë luksoze dhe moderne që ju ofron të gjitha komoditetin e nevojshëm gjatë procesit të trajtimit.

Lexo me shume...
sobe vip vorobjev

Dhoma luksoze dhe të bollshme

Dhomat në klinikën VIP Vorobev janë të dizajnuara për t’ju siguruar komoditet dhe rehati të plotë, si dhe privatesi. Të gjitha dhomat kanë pa Wi-Fi, TV me TV kabllor, frigorifer …

Lexo me shume...
sobe za procedure klinika vip vorobjev

Dhoma e procedurës

Klinika VIP Vorobev ka një dhomë proceduriale të pajisur me pajisje me ultratinguj modern, EKG, EEG, inhalatorë, aparate me terapinë e oksigjenit, ventilatorë të rrezatimit ultravjollë dhe lazer …

Lexo me shume...
Psihološka soba klinika VIP Vorobjev

Dhoma për psikoterapi

Psikoterapia luan një rol të rëndësishëm gjatë trajtimit të pacientëve që tërhiqen nga varësia. Kjo është arsyeja pse klinika VIP Vorobov ka një dhomë të veçantë psikologjike ku psikiatrit dhe psikologët tanë flasin me pacientët dhe i drejtojnë ata në rrugën e duhur të shërimit pas trajtimit.

Lexo me shume...
teretana klinika vip vorobjev

Palestra në klinikë

Salla e palestes në kuadër të Klinikës VIP Vorobjev është e destinuar për pacientët tanë, pasi që ka kohë që është e njohur se sporti kontribuon në forcimin e trupit, si dhe te mendjes. Përveç programeve të detoximit dhe terapive psikologjike, përpiqemi qe pacientet tane të dalin nga klinika më të forte fizikisht dhe më të gatshëm për një fillim të ri.

Lexo me shume...
trpezarija vip vorobjev klinika

Një vend për të pushuar

Klinika VIP Vorobjev ju ofron kushte fantastike të jetesës gjatë trajtimit dhe procedurave, kështu që përveç dhomave të rehatshme dhe funksionale ka një dhomë ngrënie dhe sallë pritjeje ku mund të hani, pushoni ose shoqëroheni dhe të shikoni televizor me pacientë të tjerë.

 

Lexo me shume...

Detoksfikim pa dhimbje në klinikën VIP Vorobjev

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë VIP Vorobjev përdor teknikat e fundit pa dhimbje dhe mënyrat për të trajtuar të gjitha llojet e sëmundjeve të varësisë. Metodat tona bashkëkohore të trajtimit të sëmundjeve të varësisë nga droga janë rezultat i bashkëpunimit shkencor afatgjatë dhe shkëmbimi i përvojave me klinikat kryesore botërore.

Kombinimi i barnave të ndryshme detoksifikuese, teknikave shumë të efektshme të rehabilitimit, pajisjeve moderne mjekësore dhe terapive farmakologjike shumë efektive ofrojnë një trajtim të sigurt dhe të suksesshëm për të gjitha llojet e sëmundjeve të varësisë, përfshirë trajtimin e varësisë nga droga, si Heroina, Kokaina, Metadoni,Kapanol , Kompensan etj.

Lexo me shume...
lečenje bolesti zavisnosti

Pre pikerisht klinika VIP Vorobjev?

sobe za procedure klinika vip vorobjev

Më shumë se 20 vjet përvojë në trajtimin e sëmundjeve të varësisë

Përvoja e madhe që Klinika VIP Vorobjev ka në trajtimin e sëmundjeve të varësisë, por edhe të kuptuarit e mekanizmave të sëmundjes, si dhe trajtimi i manifestimeve psikiatrike të sëmundjes, me detoksifikim të shpejtë dhe pa dhimbje, çon në indiferencë dhe neveri ndaj drogave narkotike dhe alkoolit. Klinika VIP Vorobjev kryen një bllokim farmakologjik efektiv dhe me atë pacient merr mbështetje adekuate psikologjike për 12 muaj. E gjithë kjo lejon që Klinika VIP Vorobjev të arrijë rezultate të jashtëzakonshme në rastet më të rënda.

Lexo me shume...
soba tv klinika vip vorobjev beograd zemun

Klinika moderne dhe e pajisur funksionalisht

Klinika VIP Vorobjev siguron pacientët me rehati maksimale duke qëndruar me ne. Ndërtesa është dizajnuar në mënyrë moderne nga projektues të cilët jo vetëm që kanë marrë parasysh nevojat mjekësore të pacientëve, por edhe estetikë dhe rehati, si dhe oborrin e bukur dhe të bollshëm që është i pasur me bimësi. Përveç dhomës së madhe të ndenjes dhe dhomave te gjëra për pacientët, ketu ka dhe një palestër me pajisjet me moderne, pishinë dhe xhakuzi. Të gjitha dhomat kanë një TV të madh me kanale kabllore, si dhe internet Wi-Fi.

Lexo me shume...
medjunarodno priznata klinika za bolesti zavisnosti

Ekspertë dhe trajtime të njohura botërisht

Në 2018, klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë Vorobjev mori Çmimin Ndërkombëtar të Nju Jorkut në kategorinë e arte. Ky cmim ka ardhur si një shpërblim për shumë vite pune, inovacione dhe kërkime në luftën kundër varësisë dhe gjithashtu si një shpërblim për një numër të madh të pacientëve tanë të shëruar me sukses në mbarë botën. Ky cmim u drejtohet gjithashtu të gjithë mjekëve që punojnë në klinikë, sepse janë ekspertë të njohur botërisht në trajtimin e varësisë dhe psikoterapisë.

Lexo me shume...
 • Na telefononi dhe merrni informacione të sakta: +38162256266

  Ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo informacion shtesë që ju nevojitet për programin e detoksifikimit, trajtimit, rehabilitimit, akomodimit ose transportit në klinikën tonë.

 • POZOVITE NAS ODMAH

Procedura te detoksifikimit ne kliniken tone

Trajtimi i varësisë me Ibogain

tretman ibogainom skidanje sa droge

Trajtimi me Ibogain eliminon krejtësisht simptomat e rënda dhe të dhimbshme të tërheqjes nga droga, sepse Ibogain kontrollon se sa shpejt receptoret e dopaminës do të lëshojnë dopaminën, që do të thotë se ne me sukses e detyrojme  trurin për t’i aktivizuar ato më shpesh.

Lexo me shume...

Detoksifikim Ultra Rapid (UROD)

ultra rapid detox srbija

Detoksifikim ultra- i shpejtë nga opioidet (UROD) është një metodë moderne dhe shumë efektive e detoksifikimit nga droga. Aktualisht, ajo është gjithnjë e më popullore në botë për shkak të efikasitetit të saj të lartë, por edhe për shkak të shkallës së lartë të problemeve të recidivimit që lidhen me metodat tradicionale të detoksifikimit.

Lexo me shume...

Procedurat rigjeneruese

regenerativne metode lecenje zavisnosti

Plasmafereza ose metoda detoksifikimi ekstrakorporal, Oxyven, Detoksifikimi i gjakut dhe fusha magnetike janë një nga metodat më produktive moderne kur bëhet fjalë për heqjen e substancave psikoaktive dhe japin rezultate fantastike në trajtimin e pacientëve tanë.

Lexo me shume...

Ekipi ynë i ekspertëve

  Pogledajte osoblje naše klinike

  Të fundit nga blogu