Klinika VIP Vorobjev - Savremena bolnica ze lečenje bolesti zavisnosti
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë VIP Vorobjev

Në klinikën tonë ju ofrojmë metodat bashkëkohore dhe inovative të trajtimit, si dhe rehabilitim të avancuar dhe gjithëpërfshirës. Programet tona dhe trajtimet e trajtimit të varësisë dhe çrregullimeve mentale janë të përshtatur për çdo pacient individualisht dhe për çdo fazë dhe nevojë të sëmundjeve të tij. Ekipi ynë i mjekëve specialistë dhe stafit mjekësor përcjell 24h në javë procesin e trajtimit dhe rehabilitimit të pacientit.

Në klinikën tonë pacientët janë të vendosur në dhoma të rehatshme dhe komfore ku kanë privatësi absolute dhe diskrecion. Programet tona të trajtimit dhe procedurat zakonisht zgjasin prej disa javë deri në disa muaj, në varësi prej nevojave individuale të çdo klienti.

Kohëzgjatja e trajtimit varet nga pacienti dhe është e caktuar në marrëveshje me mjekët gjatë procesit të pranimit dhe gjatë rehabilitimit.

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë dje problemeve psikike VIP Vorobjev është e fokusuar në rehabilitim total dhe për këtë arsye i pacientëve tanë i ofrojmë përvojë me pesë yje. Pacientët tanë marrin trajtim luksoz dhe hapësirë për të shijuar.

Me ndihmën e psikoterapistëve tanë përmes trajtimeve individuale dhe grupore, në atmosferë relaksuese largojmë stresin, sepse ai është helmi që pengon përmirësimin e plotë. Përveç akomodimit komfor dhe bashkëkohor, këtu janë dhe shujtat e përgatitura nga ana e kuzhinierëve të kualifikuar, transporti deri në aeroport si dhe ekskursionet dhe terapitë në vende të bukura nëpër Serbi.  

Dhomat tona të mëdha dhe luksoze janë shumë më të mëdha se disa apartamente në hotele. Përzgjedhja e madhe në televizion kabllor, Wi-Fi e shpejtë si dhe disponueshmëria e librave ofrojnë mundësi që të relaksoheni maksimalisht gjatë trajtimit në klinikën tonë. Gjatë verës gjithashtu keni qasje të pakufizuar në pishinë dhe jacuzzi, e gjithashtu kemi edhe palestrën e fituesit për të mbajtur trupin në formë.

Përse dallojmë nga klinikat tjera?

Trajtimi në klinikën tonë është e fokusuar në trajtimin e plotë dhe përmirësimin e pacientëve tanë.

Për këtë arsye në përpiqemi të në hap të parë zbulojmë cilat janë dëmtimet e organizmit dhe trurit që kanë ardhur nga përdorimi shumëvjeçar i substancave psikoaktive, për të filluar më pas me procesin e detoksifikimit. Procedurat tona janë treguar si trajtime efikase në trajtimin e sëmundjeve të varësisë, të cilat me infuzione, me procedura dhe barna përkatëse pastrojnë organizmin tuaj pa dhimbje.

Me ndihmën e psikoterapistëve tanë identifikojmë dhe shërojmë të gjithë problemet psikike që kanë ardhur si pasojë e sëmundjeve të varësisë dhe çrregullimeve tjerë mental: biokimik, psikologjik, fizik, social dhe shpirtëror. 

Rehabilitimi është jashtëzakonisht i rëndësishëm për trajtimin e plotë të pacientit kështu që jemi të orientuar në këtë qëllim, ndërsa pacientëve tanë i ofrojmë mbështetje maksimale dhe pas largimit nga klinika VIP Vorobjev. 

Shërojmë sëmundjet e varësisë dhe çrregullimet psikike

  • Varësia nga alkooli
  • Varësia nga narkotikët
  • Varësia nga bixhozi
  • Varësia nga tabletat
  • Depresionin
  • Sulmet e panikut
  • Ankthin
  • Çrregullimet e personalitetit
  • Stresin post traumatik
  • Çrregullimet obsesivo-kompulsive

Çfarë ju ofrojmë në klinikë?

sobe za procedure klinika vip vorobjev

Metodat e trajtimit pa dhimbje

Trajtimi i manifestimeve fizike, psikike dhe sociale të sëmundjeve si detoksifikimi pa dhimbje na kanë mundësuar të arrijmë rezultate të shkëlqyeshme dhe ofrim të gjasave të reja për jetë për një numër të madh të njerëzve nga e gjithë bota. 

Shikoni dhomat
Klinika VIP Vorobjev soba za pacijente

Dhoma rë mëdha dhe të rregulluar me komfor

Akomodimi në klinikën VIP Vorobjev ju ofron komfor maksimal, liri të lëvizjes dhe diskrecion gjatë procesit ë trajtimit. Të gjitha dhomat posedojnë TV me televizion kabllor dhe internet wireless. 

Shikoni dhomat
teretana klinika VIP Vorobjev

Palestra e fitnesit dhe terapia fizikale

Aktivitetet fizike janë segment i rëndësishëm i trajtimit të sëmundjeve të varësisë sepse pas një përdorimit ë gjatë të substancave psikoaktive vjen deri tek dëmtimi i muskujve trupor. Duke forcuar organizmin forcojmë dhe psikikën. 

Shikoni palestrën
bazen i jacuzzi klinika VIP Vorobjev

Pishina dhe jacuzzi

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë  dhe çrregullimeve psikike vëmendje të veçantë i kushton rehabilitimit të plotë të pacientëve kështu që në oborrin tonë kemi ndërtuar pishinë të re me jacuzzi.

Shikoni pishinën

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/02/2020
  • 0
  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina është një hap i rëndësishëm për  trajtimin e personave të varur. Heroina është substanca psikoaktive më vjetër e njohur. Lulëkuqja, nga e cila fitohet heroina është përdorur qysh në kohën e sumerëve. Çfarë efekti fillestar ka tregon edhe vetë emri, pasi në përkthim bukval nga gjuha e tyre, e ka kuptimin –

  Lexo me shume
  • 25/12/2019
  • 0
  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti është sëmundje e epokës moderne. Shekulli XXI karakterizohet me telefona celular, internet dhe rrjete sociale. Sigurisht, ata na kanë lehtësuar jetën në masë të madhe. Vetëm me një klikim mund të gjejmë informacionet e nevojshme. Detyrat e punës tani i kryejmë edhe jashtë zyrës, ndërsa nga komoditeti i shtëpisë mund të blejmë,

  Lexo me shume