Informacionet prej 07.30h deri në 15.30h E hënë – E diel prej 00h deri në 24h

Pastrimi i gjakut me laser

Detoksifikimi i gjakut – pastrimi me laser

Për shkak të marrjes së substancave të dëmshme (narkotikët, alkooli, abuzimi me barna) vjen deri tek shkatërrimi i enëve tl gjakut dhe qelizave të gjakut, ndërsa kjo rezulton me infeksione, sepse, trombozë, emboli madje edhe me vdekje.

Stimulimi me laser i gjakut riparon qelizat e gjakut, zvogëlon erozionin e enëve të gjakut, përmirëson bartjen e materieve, dhe me këtë edhe ushqimin e organeve vitale.

Efektet:

Detoksifikimi i gjakut
Zvogëlimi i rrëqethjeve dhe krizës së abstinencës për shkak të rritjes së qarkullimit dhe ushqimit të trurit
Zvogëlimi i ngërçeve në muskuj
Rritja e qarkullimit
Ekstremitetet e ngrohta
Shërimi dhe detoksi i mëlçisë
Imuniteti i rritur
Shërimi i plagëve
Zvogëlimi i rrezikut nga embolia dhe tromboza
Rritja e kondicionit të përgjithshëm

Stimulimi me laser përdoret për të pastruar gjakun dhe për të rigjeneruar organizmin pas stërvitjeve dhe përpjekjeve ekstreme tek njerëzit e shëndoshë dhe sportistët e suksesshëm, sepse zvogëlon sasinë e yndyrës në gjak, rrit bartjen e oksigjenit dhe përshpejton largimin e materieve të dëmshme nga organizmi.

Choose an addiction recovery program

image