Informacionet prej 07.30h deri në 15.30h E hënë – E diel prej 00h deri në 24h

Klinika VIP Dr Vorobjev

Klinika VIP Vorobjev – Ne ju ndihmojmë të përqafoni anën më të mirë të jetës

Që nga themelimi i saj, Klinika VIP Dr Vorobjev është fokusuar në rehabilitimin e plotë të pacientëve, në mënyrë që t'i nënshtrohen trajtimeve psikologjike në komoditet të plotë. Klinika VIP Vorobjev punon vazhdimisht për përmirësimin e trajtimeve dhe procedurave, si dhe cilësinë e akomodimit të pacientëve dhe plotësimin e nevojave të tyre individuale.

Klinika VIP Vorobjev krenohet me ekspertë në çrregullimet e varësisë, specialistë të kujdesit intensiv, neurologë, psikoterapistë, psikologë, edukatorë specialë dhe infermierë të trajnuar. Klinika është e pajisur me aparatura mjekësore moderne dhe pacientëve u ofrohet asistencë mjekësore 24 orë duke fillar nga kujdestaria, specialistët dhe infermierët.

Kthehuni në jetën normale

Nëpërmjet terapisë individuale dhe terapisë në grup, Klinika VIP Dr Vorobjev ju jep mundësinë të kuptoni më mirë shkakun e pa ndergjegjshëm që ju çoi në varësi. Me ndihmën e psikoterapistëve tanë, ju do të gjeni zgjidhje për t'u marrë me sulmet e panikut, për të përmirësuar aftësitë e komunikimit dhe për të qenë në gjendje të merrni vendimet e duhura.

Çmime nderi

Klinika VIP Dr Vorobjev është themeluar 23 vjet më parë dhe gjatë kësaj kohe kemi ofruar trajtime për më shumë se 24,000 pacientë nga e gjithë bota. Për kontributin tonë në shëndetin publik në fushën e trajtimit të varësisë, në vitin 2020 u vlerësuam me çmimin Rose of Paracelsus në Bruksel.

Ky çmim prestigjioz shërben si një tjetër dëshmi e cilësisë së punës në klinikën tonë. Në vitet në vijim, ne do të përpiqemi të ngremë nivelin e shërbimeve tona në një standard edhe më të lartë, sepse pacientët tanë nuk meritojnë gjë tjetër veçse më të mirën.

Faleminderit për besimin, klinika VIP Dr Vorobjev.

Rekomandimet e pacientëve tanë të kuruar me sukses

Pre mog boravka u VIP Vorobjev klinici, bio sam skoro pa mrtav čovek. Mnogi moji prijatelji su me odbacili zbog mog ponašanja i droge. Hvala svima na klinici što su me izlečili i vratili veru u život..
— Gordan, Užice
— Gordan, Užice

Moj problem sa anksioznošću je prisutan bio od osnovne škole. Posle psihološkog tretamana na klinici VIP Vorobjev već više od godinu dana nemam nikakve napade panike. Sada sam slobodna osoba!
— Sanja, Beograd
— Sanja, Beograd

Život nema reprizu. To sam saznao na brutalan način kada mi se najbolji drug predozirao. Tada sam odlučio da se lečim. Hvala doktorima sa klinike VIP Vorobjev i mojim roditeljima na pomoći i novom životu.
— Srđan, Subotica
— Srđan, Subotica

Tokom tretmana osećao sam se kao da sam u hotelu visoke kategorije. Osoblje je bio izuzetno prijatno i profesionalno. Alkohol je sada samo prošlost za mene!.
— Marko, Jagodina
— Marko, Jagodina

Choose an addiction recovery program

image