Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Klinika za lečenje zavisnosti Vip Vorobjev

Klinika za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev

Nudimo Vam savremene i inovativne metode lečenja, kao i naprednu i sveobuhvatnu rehabilitaciju na našoj klinici. Naši programi i tretmani lečenja bolesti zavisnosti i psihičkih poremećaja prilagođeni su svakom pacijentu individualno i njegovoj fazi bolesti kao i potrebama. Naš tim lekara specijalista i medicinskog osoblja prati 24h, 7 dana u nedelji proces lečenja i rehabilitacije pacijenata.

Na našoj klinici pacijenti su smešteni u udobnim i komfornim sobama gde imaju apsolutnu privatnost i diskreciju. Naši programi lečenja i procedura obično traju od nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od individualnih potreba svakog klijenta.

Period trajanja lečenja zavisi od pacijenta do pacijenta i određen je u dogovoru sa lekarima tokom procesa prijema i toka rehabilitacije.

Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i psihičke probleme VIP Vorobjev je fokusirana na totalnu rehabilitaciju i zato našim pacijentima pružamo iskustvo od pet zvezdica. Naši pacijenti dobijaju luksuzan tretman i prostor na uživanje.

Uz naše psihoterapeute uz pojedinačne ili grupne tretmane, u opuštajućoj atmosferi uklanjamo stres, jer je on otrov za potpuni oporavak. Pored maksimalno udobnog i savremenog smeštaja, tu su i obroci pripremljeni od strane kvalifikovanih kuvara, prevoza od i do aerodoroma, kao i izleti i terapije na predivnim lokacijama u Srbiji.

Naše prostrane i luksuzne sobe su mnogo veće od pojedinih hotelskih apartmana. Veliki izbor kanala na kablovskoj televiziji, brzi Wi-Fi internet kao i dostpunost knjiga pružaju Vam mogućnost da se maksimalno opustite tokom lečenja na našoj klinici. Takođe tokom leta imate neograničen pristup bazenu i jacuzziju a tu je i teretana kako biste ostali u dobroj formi.

Zašto se izdvajamo od drugih klinika ?

Lečenje na našoj klinici je fokusirano na potpuno izlečenje i oporavak naših pacijenata.

Iz tog razloga mi nastojimo da u prvom koraku otkrijemo koja su to oštećenja organizma i mozga nastala dugogodišnjim konzumiranjem psihoaktivnih supstanci, da bismo zatim krenuli u proces detoksikacije. Naše procedure su se pokazale kao efikasan tretman u lečenju bolesti zavisnosti koji infuzijama, odgovarajućim procedurama i lekovima čiste Vaš organizam potpuno bezbolno.

Uz naše psihoterapeute identifikujemo i lečimo sve psihičke probleme koji su nastali kao posledica bolesti zavisnosti ali i drugih psihičkih poremećaja: biohemijskih, psiholoških, fizičkih, socijalnih i duhovnih.

Rehabilitacija je izuzetno važna za potpuni oporavak pacijenata tako da smo usmereni ka tom cilju, a našim pacijentima pružamo maksimalnu podršku i nakon odlaska sa klinike VIP Vorobjev.

Lečimo bolesti zavisnosti i psihičke poremećaje

Šta Vam pružamo na klinici?

01
Gradation Image
Bezbolne metode lečenja
Lečenje fizičkih, psihičkih i socijalnih ispoljavanja bolesti kao i brza i bezbolna detoksikacija omogućili su nam postizanje odličnih rezultata i pružanje nove šanse za život velikom broju ljudi iz celog sveta.
02
Gradation Image
Prostrane i komforno uređene sobe
Smeštaj na klinici VIP Vorobjev pruža maksimalni komfor, slobodu kretanja kao i diskreciju tokom procesa lečenja. Sve sobe poseduju TV sa kablovskom televizijom i bežični internet.
03
Gradation Image
Teretana i fizikalna terapija
Fizička aktivnost je jako važan segment lečenja bolesti zavisnosti jer nakon dužeg konzumiranja psihoaktivnih supstanci dolazi do oštećenja mišića tela. Jačanjem organizma jačamo i psihu.
04
Gradation Image
Bazen i jacuzzi
Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i psihičke poremećaje poseban akcenat stavlja na potpunu rehabilitaciju pacijenata tako da smo izgradili novi bazen sa jacuzzijem u našem dvorištu.

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image