Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

O našoj klinici

Klinika VIP Vorobjev - Mi Vam pomažemo da pogledate lepšu stranu života

Od svog osnivanja klinika VIP Vorobjev je fokusirana na rehabilitaciju pacijenata, kako bi tokom i nakon procedura mogli da prolaze psihološke tretmane u potpunoj udobnosti i komforu. Klinika VIP Vorobjev konstantno radi na unapređivanju svojih tretmana i procedura ali i kvalitetu smeštaja pacijenata i njihovim individulanim potrebama.

U okviru klinike VIP Vorobjev rade stručnjaci za bolesti zavisnosti, specijalisti za intenzivnu terapiju, neurolozi, psihoterapeuti, psiholozi, specijalni pedagozi i obučene medicinske sestre. Klinika je opremljena najsavremenijim medicinskim uređajima a pacijenti imaju 24-časovnu medicinsku pomoć koju obezbeđuje dežurna smena, doktori specijalisti i medicinske sestre.

Vratite se normalnom životu

Klinika VIP Vorobjev Vam pruža šansu da uz pomoć individualnih i grupnih psihoterapija, bolje razumete uzrok koji vas je odveo do zavisnosti na podsvesnom nivou. Uz pomoć naših psihoterapeuta doći ćete do rešenja kako da se izborite sa napadima panike, poboljšate veštine komunikacije i budete sposobni da donosite samostalno ispravne odluke.

Sve što treba da znate o terapiji za mentalne zavisnosti

Klinika Dr Vorobjev je osnovana pre 23 godine, a do sada smo vodili više od 24 000 pacijenata ka potpunom oporavku od zavisnosti. Usled naših doprinosa javnom zdravlju u polju lečenja zavisnosti, osvojili smo Rose of Paracelsus nagradu u Briselu 2020. godine.

Ova prestižna nagrada predstavlja još jedan dokaz kvaliteta rada naše klinike. U godinama koje dolaze, trudićemo se da podignemo nivo naših usluga na još viši standard, jer smatramo da naši klijenti zaslužuju najbolji mogući tretman.

Hvala na poverenju, Klinika Dr Vorobjev.

Preporuke naših uspešno izlečenih pacijenata

Pre mog boravka u VIP Vorobjev klinici, bio sam skoro pa mrtav čovek. Mnogi moji prijatelji su me odbacili zbog mog ponašanja i droge. Hvala svima na klinici što su me izlečili i vratili veru u život.
— Gordan, Užice
— Gordan, Užice

Moj problem sa anksioznošću je prisutan bio od osnovne škole. Posle psihološkog tretamana na klinici VIP Vorobjev već više od godinu dana nemam nikakve napade panike. Sada sam slobodna osoba!
— Sanja, Beograd
— Sanja, Beograd

Život nema reprizu. To sam saznao na brutalan način kada mi se najbolji drug predozirao. Tada sam odlučio da se lečim. Hvala doktorima sa klinike VIP Vorobjev i mojim roditeljima na pomoći i novom životu.
— Srđan, Subotica
— Srđan, Subotica

Tokom tretmana osećao sam se kao da sam u hotelu visoke kategorije. Osoblje je bio izuzetno prijatno i profesionalno. Alkohol je sada samo prošlost za mene!.
— Marko, Jagodina
— Marko, Jagodina

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image