Oxyven - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

OXYVEN

Teknologjia më bashkëkohore, më efikase gjermane e aplikimit të oksigjenit, dke filluar nga sporti kulmor, sëmundjet e varësisë, deri tek sëmundjet më të rënda.

Oxyven normalizon funksionet e trurit, mëlçisë, mushkërive dhe veshkave, sepse oksigjeni futet drejtpërdrejtë në gjak me aplikim intravenoz.

Oxyven në mënyrën më të shpejtë të mundshme zvogëlon çrregullimet neurologjike, psikosomatike, muskuloskeletale (dhimbjet, spazma, neuroza, frymëmarrja e vështirësuar…). ,

Oxyven kryen detoksifikin natyral dhe rigjenerimin e organizmit. Futja e narkotikëve dhe substancave të caktuara sjell një numër të çrregullimeve, siç janë çrregullimet imunologjike, shkatërrimet e indeve të trurit dhe lidhjet-sinapset, ashtu edhe çrregullimet metabolike.

Për të mbrojtur dhe përmirësuar plotësisht trupin tuaj, nevojitet kohë dhe trajtim, ndërsa mënyra më e shëndetshme dhe më natyrale është O2 – oksigjeni.

Sasia jo e mjaftueshme e oksigjenit është shkatërruese për qelizat e bardha të gjakut (leukocitet), të cilat largojnë bakteret, viruset, qelizat e tumorit, toksina…

 

EFEKTI OXYVEN:

–        Detoksifikimi ( truri, mëlçia, mushkëritë )

–        Normalizimi i emocioneve

–       Zvogëlimi i dhimbjeve, mpirjes dhe ftohjes së ekstremiteteve si pasojë e ushqimit të nervave periferik dhe enëve të gjakut

–        Përmirësimi i kujtesës afatshkurtër

–        Zvogëlimi i gulçimit

–        Rritja e kondicionit

–        Rimëkëmbja e nervave periferik (polyneuropatia) si pasojë e alkoolizmit dhe toksinës nga organizmi 

–        Përshpejtimi i shërimit të plagëve

–        Përmirësimi i imunitetit dhe rezistencës ndaj sëmundjeve

–        Rigjeneron mëlçinë ( alkooli,hepatiti…)

Pošaljite nam poruku

Uskoro ćemo vas kontaktirati!

Klinika për sëmundjet e varësisë Dr Vorobjev

Kontrola vašeg života i realna očekivanja od vaših svakodnevnih izazova su ključ za smanjenje stresa.

— Josh Billings

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume