Informacionet prej 07.30h deri në 15.30h E hënë – E diel prej 00h deri në 24h

Spital luksoz për trajtimin e sëmundjeve te varësisë dhe qendër rehabilitimi

Në një spital të pajisur në mënyrë moderne me ekspertë të lartë, ndihmoni veten dhe familjen tuaj të ktheheni në një anë më të shëndetshme të jetës.

Trajtimi i varësisë

VIP Dr Vorobjev, një klinikë për trajtimin e sëmundjeve të varësisë (droga, bixhozi, alkoolizmi …) trajton këtë problem për më shumë se 20 vjet, e cila për fat të keq është e pranishme në të gjitha shtresat shoqërore.

Lexo me shume...

Probleme psikike

Frekuenca e çrregullimeve mendore (depresioni, ankthi, neuroza, psikoza …) në shoqërinë e sotme është e madhe dhe ndikon ndjeshëm në cilësinë e jetës së një njeriu dhe familjes së tij.

Lexo me shume...

Rehabilitimi i plotë

Rehabilitimi ndihmon pacientët tanë të shërohen në një ambient të shkëlqyer nga një program intensiv i personalizuar që kombinon trajtimin mjekësor dhe psikoterapi.

Lexo me shume...

VIP Dr Vorobjev - Rreth nesh

Varësia dhe çrregullimet psikologjike në mënyrë të rëndë përkeqësojnë jetën e njeriut aq shumë sa që pacienti ka nevojë deri në disa muaj që të kthehet me sukses në jetën normale. Kjo është arsyeja pse klinika për varësi dhe çrregullime psikologjike VIP Dr Vorobjev bëri një strukturë përfaqësuese në të cilën, përveç trajtimit të sëmundjeve të varësisë, pacientët mund të rehabilitohen dhe me një këndvështrim tjetër ata mund të fillojnë një jetë të re dhe më të shëndetshme.

Përveç mjekëve serbë dhe rusë, klinika VIP Dr Vorobev punon gjithashtu me ekspertë të nivelit të lartë. Në ekipin tonë janë psikiatër, neurologë, adiktologë, mjekë në njësinë e kujdesit intensiv, hepatologë.

Ispovest pacijenata

Recenzije pacijenata govore same za sebe - ističu pažljiv odnos prema svakom klijentu, profesionalnost stručnjaka i povoljne rezultate liječenja.

Perfetto sotto ogni punto di vista
Danilo Zappino
Danilo Zappino
1703766586
I am writing at the request of my brother. Four months ago he got the drug addiction treatment at Vip Vorobjev’s clinic. Treatment was difficult at first. A lot of work had to be done with psychologists. But later he realized that only his health and further life depended on him.
Miranda (SLM)
Miranda (SLM)
1667230705
I could not get rid of my addiction for 5 years. To be honest, I just didn’t trust anyone. I couldn’t believe that anyone could help me in my trouble. The clinic really helped me.
Justina Stokes
Justina Stokes
1667072315
Nel momento più difficile per me, il personale di questa clinica ha dimostrato una vera professionalità nella terapia ed è stato in grado di permettermi di continuare la mia vita libera dalla dipendenza.Voglio ringraziare di cuore tutti coloro che mi hanno aiutato nel mio momento di crisi e che hanno reso possibile un vero e proprio miracolo!
Carolina Irma
Carolina Irma
1666638700
Želim da podelim moja iskustva o klinici. Moja ćerka se borila sa zavisnošću 8 godina. Nakon što je završila lečenje i kompletne terapije, ona sada pravi i planove za budućnost. Jako sam srećna zbog toga!
Vukota Mandic
Vukota Mandic
1664904190
js_loader

Ekipi ynë i ekspertëve

Genadi Govorukhin
Igor Škoruta
Zoran Crnjin

VIP Dr Vorobjev - Naša klinika

Klinika për trajtimin e varësisë dhe çrregullimeve psikologjike VIP Vorobjev është e vendosur në një strukturë luksoze dhe moderne që ju ofron të gjitha komoditetin e nevojshëm gjatë procesit të trajtimit.

01
Gradation Image
Dhoma e procedurës
Klinika VIP Vorobev ka një dhomë proceduriale të pajisur me pajisje me ultratinguj modern, EKG, EEG, inhalatorë, aparate me terapinë e oksigjenit, ventilatorë të rrezatimit ultravjollë dhe lazer …
02
Gradation Image
Dhoma për psikoterapi
Psikoterapia luan një rol të rëndësishëm gjatë trajtimit të pacientëve që tërhiqen nga varësia. Kjo është arsyeja pse klinika VIP Vorobov ka një dhomë të veçantë psikologjike ku psikiatrit dhe psikologët tanë flasin me pacientët dhe i drejtojnë ata në rrugën e duhur të shërimit pas trajtimit.
03
Gradation Image
Dhoma luksoze dhe të bollshme
Dhomat në klinikën VIP Vorobev janë të dizajnuara për t’ju siguruar komoditet dhe rehati të plotë, si dhe privatesi. Të gjitha dhomat kanë pa Wi-Fi, TV me TV kabllor, frigorifer …
04
Gradation Image
Palestra në klinikë
Salla e palestes në kuadër të Klinikës VIP Vorobjev është e destinuar për pacientët tanë, pasi që ka kohë që është e njohur se sporti kontribuon në forcimin e trupit, si dhe te mendjes. Përveç programeve të detoximit dhe terapive psikologjike, përpiqemi qe pacientet tane të dalin nga klinika më të forte fizikisht dhe më të gatshëm për një fillim të ri.

Procedura te detoksifikimit ne kliniken tone

Detoksifikim Ultra Rapid (UROD)

Detoksifikim ultra- i shpejtë nga opioidet (UROD) është një metodë moderne dhe shumë efektive e detoksifikimit nga droga. Aktualisht, ajo është gjithnjë e më popullore në botë për shkak të efikasitetit të saj të lartë, por edhe për shkak të shkallës së lartë të problemeve të recidivimit që lidhen me metodat tradicionale të detoksifikimit.

Procedurat rigjeneruese

Plasmafereza ose metoda detoksifikimi ekstrakorporal, Oxyven, Detoksifikimi i gjakut dhe fusha magnetike janë një nga metodat më produktive moderne kur bëhet fjalë për heqjen e substancave psikoaktive dhe japin rezultate fantastike në trajtimin e pacientëve tanë.

Ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo informacion shtesë që ju nevojitet për programin e detoksifikimit, trajtimit, rehabilitimit, akomodimit ose transportit në klinikën tonë.
Na telefononi dhe merrni informacione të sakta:

+381114223096

Të fundit nga blogu

Choose an addiction recovery program

image