Abuzimi me drogën dhe opiate tjerë, substanca varëse dhe psikoaktive padyshim që çon në zhvillimin e sëmundjeve të varësisë. Përdorimi i drogës, për fat të keq, është njëri prej trendëve më shkatërruese në shekullin XXI. Por, duhet marr parasysh që zgjidhja ekziston gjithmonë. Trajtimi i varësisë dhe kthimi në jetë normale janë tu mundura!

Në rast që ekzistimit të sëmundjes së varësisë, është i domosdoshëm hospitalizimi nën mbikëqyjen e vazhdueshme të mjekëve, psikologëve dhe psikiatërve.  Arsyeja qëndron në atë që personi i varur kurrë nuk do të kthehet në gjendjen e mëparshme për të vazhduar jetën e tij normale pas trajtimit të sëmundjes së varësisë. .

E pajisur sipas të gjitha standardeve botërore, me një ekip ekspertësh të njohur botëror dhe me terapi inovative, klinika VIP Vorobjev është këtu për të ju ndihmuar që të tejkaloni problemin e varësisë. Kujdesi maksimal për çdo pacient individualisht. Edhe atë jo vetëm gjatë qëndrimit tek ne, por ofrojmë mbështetje absolute në rehabilitimin e pacientit edhe pas trajtimit. Falë njohurive dhe përvojës sonë, dhe besimit tuaj, shumë shpejtë do t’i ktheheni anës së shëndetshme të jetës, dhe varësia do të mbetet vetëm një e kaluar e juaja. 

Na dërgoni një mesazh dhe ne do ju thërrasim

Spitali luksoz VIP Vorobjev do t’i ndihmojë pacientëve që me sukses të rikuperohen nga sëmundjet e varësisë dhe nga problemet tjerë psikik. Në këtë aspekt, mund të na kontaktoni për të na treguar problemin tuaj, ndërsa ekipi ynë i ekspertëve, mjekëve dhe psikologëve o t’ju përgjigjet menjëherë dhe propozojë hapat e mëtutjeshëm drejtë shërimit të suksesshëm. Nëse na telefononi nga jashtë Serbisë, mundeni lirisht të na dërgoni SMS, ndërsa mjekët dhe psikologët tanë qo t’ju kontaktojnë në afat sa më të shkurtër për t’ju zvogëluar shpenzimet e thirrjeve ndërkombëtare.

lečenje zavisnosti klinika VIP Vorobjev 2

Nëse telefononi nga jashtë, gjithmonë mund të na kontaktoni përmes Viber-it apo WhatsApp-it. Ne do ju ofrojmë të gjitha përgjigjet e domosdoshme dhe të nevojshme rreth sëmundjeve të varësisë dhe problemeve tjera psikike. Nga ana tjetër, nëse keni ndonjë pyetje specifike lidhur me këtë, mund të plotësoni formularin online në mënyrë që specialistët e spitalit tonë t’ju kthejnë përgjigjen më të mirë. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe për këtë arsye mos hezitoni të na kontaktoni sa herë që dëshironi. Shërimi juaj është prioriteti dhe obligimi ynë. Këshillat rreth vazhdimit të trajtimi që i japim përmes telefonit janë plotësisht falas. 

Transporti falas prej aeroportit deri në klinikë dhe mbrapa

Gjatë punës sonë me dekada, ekipi i ekspertëve më të mirë dhe të shpërblyer në klinikën VIP Vorobjev ka shëruar me sukses dhe ka kthyer në rrugën e duhur jetësore më shumë se 24.000 pacientë. Rreth kësaj shifre impozante dhe kualitetit të punës sonë dëshmojnë pacientët nga e gjithë bota, si dhe çmimi ndërkombëtar prestigjioz  për kualitet të inovacioneve në fushën e trajtimit të varësisë. Pra, trajtimi i varësisë në spitalin tonë nuk është “i rezervuar” vetëm për pacientët nga Serbia, por edhe për të gjithë ata që luftojnë me varësin dhe problemet tjera psikike nga cilado anë e planetit.

Për dallim nga spitalet tjerë, klinika jonë ofron mundësi të transportit falas prej aeroportit të Beogradit derë në klinikën tonë. Madje edhe pas përfundimit të trajtimit, bartim pacientët deri në aeroport pa asnjë kompensim. Nuk duhet të shqetësoheni për shpenzimet e udhëtimit, sepse çmimet e kompanive low cost janë mjaft të volitshme dhe të përballueshme për të gjithë. Do të bëjmë çmos për të zvogëluar shpenzimet tuaja të udhëtimit. Ndërsa, në anën tjetër, në klinikën tonë do ju sigurojmë rehati maksimale dhe ndihmë absolute në të gjitha fushat.   

Trajtimi i varësisë – Terapia më bashkëkohore dhe qasja individuale në dhomat maksimalisht komfore

Sëmundja e varësisë nuk shkatërron vetëm jetën dhe shëndetin e pacientit, por shkatërron edhe familjen, e tij, si dhe raportet e tij të punës dhe ato miqësore. Por, më nuk ekziston arsyeja për shqetësim. Trajtimi i sëmundjeve të varësisë në klinikën VIP Vorobjev është plotësisht i mundur ka kurrfarë pasojash të dëmshme për pacientin. Në klinikën tonë aplikojmë terapinë më bashkëkohore dhe metodat inovative në trajtimin e pacientëve. Procesi i detoksifikimit, si fazë fillestare dhe hap i parë drejtë trajtimit të varësisë, është plotësisht pa dhimbje. Gjatë kësaj periudhe pacienti është nën mbikëqyrje të vazhdueshme të mjekëve, psikiatërve dhe psikologëve tanë. 

lečenje zavisnosti klinika VIP Vorobjev 3

Qëndrimi i pacientëve në spitalin tonë, i cili është i pajisur me pajisje mjekësore sipas standardeve botërore, është maksimalisht i rehatshëm. Dhomat tona janë të mëdha, me mobilie kulmore, televizor, internet dhe kondicioner ajri. Për pacientët janë siguruar kushte për relaksimi, dhe ata mund të relaksohen në pishinë dhe jacuzzi, apo edhe në palestrën plotësisht të pajisur. Posedojmë edhe sigurimin njëzetekatërorësh, kështu që siguria e pacientit është në nivelin më të lartë.

Spitali VIP Vorobjev gjithashtu do ju ofrojë diskrecion gjatë trajtimit, pasi që për çdo secilin pacient kemi qasje individuale.

Falë trajtimeve tona më të mira inovative, veçanërisht terapisë ,e Ibogainë, pacienti nuk do të ketë më dëshirë për substanca psikoaktive. Vetëm në këtë mënyrë mund t’i kthehet jetës normale dhe familjes së tij

Cilat sëmundje të varësisë i trajtojmë­?

klinikën VIP Vorobjev punojnë ekspertë dhe mjekë të njohur botëror për trajtimin e varësisë dhe problemeve tjerë psikik. Tek ne gjithashtu punojnë specialistë për terapi intensive, psikologë, psikoterapistë, neurologë, pedagogë dhe motra medicinale të trajnuara. Spitali ynë është o fokusuar ekskluzivisht në rehabilitimin e plotë të pacientit dhe kthimin e tij sa më të shpejtë në jetë normale.

Me sukses trajtojmë të gjitha llojet e sëmundjeve të varësisë. Në kuadër të trajtimeve tona hyjnë trajtimi i varësisë nga bixhozi, trajtimi i varësisë nga tabletat, si dhe trajtimi i alkoolizmit. Jemi treguar të shumë suksesshëm gjithashtu në fushën e trajtimit të varësisë nga kokaina, varësisë nga marihuana dhe varësisë nga heroina. Ne jemi të dalluar edhe për trajtimin e pacientëve tek varësia nga metadona dhe supstidoli. Përveç trajtimit të sëmundjeve të varësisë, me sukses trajtojmë edhe çrregullimet tjera psikike, siç janë depresioni, ankthi, sulmet e panikutsindromën burn out fobitëçrregullimet e personalitetitçrregullimet në të ngrënit. Trajtojmë dhe ofrojmë kushte për rikuperim të sigurt nga çrregullimet OKPçrregullimet e stresit post traumatik, të gjitha llojet e traumës, si dhe nga varësia nga seksi

Klinika VIP Vorobjev ju garanton trajtim kulmor në shërimin e sëmundjeve të varësisë dhe problemeve tjera psikike. Zgjidhjen e keni në duar! Zgjidhni jetën!

Na telefononi menjëherë ose dërgoni mesazh në këtë numër +38162256266 dhe ne do t’ju kontaktojmë menjëherë. Nëse dëshironi mund të na sqaroni problemin tuaj edhe përmes e-mailit në info@vipvorobjev.com 

Leave a reply