Rehabilitacija Архиве - VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu
  • 12/09/2019
  • 0
  Plazmafereza

  Plazmafereza

  Plazmafereza bën pjesë në metodat rigjenerative të trajtimit. Përdorimi i drogës dhe alkoolit janë të pranishme në çdo moshë, pa marrë parasysh statusin social, kulturor por edhe financiar. Pothuajse nuk ekziston asnjë anë apo shoqëri…

  Lexo me shume
  • 04/07/2019
  • 0
  Metodat rigjenerative

  Metodat rigjenerative

  Metodat rigjenerative janë të rëndësishme për  trajtimin e varësisë. Përdorimi i drogave dhe substancave tjera psikoaktive shkakton pasoja serioze. Bë fakt, çdo formë e sëmundjeve të varësisë përfshin tri nivele – nivelin fizik, psikik…

  Lexo me shume

Izdvojene fotografije klinike