Varësia është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme. Shfaqet në forma të ndryshme, dhe nuk zgjedh “viktimat” e saj. Përveç asaj q[ shkatërron jetën dhe shëndetin e personit të varur, varësia rrënon edhe marrëdhëniet shoqërore. Me fjalë tjera, vepron shumë dëmshëm në tërë familjen e personit të varur, martesën e tij, marrëdhëniet në punë dhe me miqtë. Por, më nuk duhet të brengoseni, sepse ka ilaç për këtë problem. Çlirohuni nga varësia njëherë e përgjithmonë, dhe klinika VIP Vorobjev do ju ndihmojë në këtë luftë.

Hapi i parë dhe më i rëndësishëm drejtë çlirimit nga kjo sëmundje është trajtimi i saj. Në klinikën VIP Vorobjev punojnë ekspertë dhe mjekë të njohur e me renome botërore, me përvojë disa dekada në fushën e trajtimit të varësisë. Pas terapisë më bashkëkohore, pa dhimbje dhe të sigurt në klinikën tonë, do të vazhdoni jetë tuaj në mënyrë plotësisht normale. Madje edhe në periudhën pas trajtimit ambulator, ju ofrojmë mbështetje plotësisht të kompletuar pas trajtimit. Në çdo moment sigurohuni që varësia është e shërueshme dhe që, me ndihmën tonë, do ta tejkaloni dhe mposhtni përgjithmonë

Çlirohuni nga varësia – Na telefononi dhe mjekët tanë do ju shpjegojnë procedurën e përgjithshme të trajtimit

Spitali lukos VIP Vorobjev më tepër se 20 vite shëron me sukses çdo lloj të varësisë, si dhe problemet tjera psikike. Suksesin e trajtimit tonë e dëshmon edhe e dhëna prej më tepër se 24.000 pacientë të shëruar nga e gjithë bota. Terapitë dhe metodat tona inovative të trajtimit janë dëshmuar në përmirësimin e cilësisë së jetës të çdo pacienti. Pikërisht për këtë jemi në shërbim tuajin shtatë ditë të javës, kurdoherë juve ju përshtatet. 

oslobodite se zavisnosti Klinika VIP Vorobjev 2

Mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë. Në atë moment, ekspertët tanë do ju japin këshilla dhe propozime çfarë të bëni më tutje. Spitali jonë kujdeset edhe për buxhetin tuaj, kështu që mund të na dërgoni vetëm një SMS porosi, ndërsa ekipi i mjekëve tanë do ju telefonon menjëherë. Gjithashtu, nëse na telefononi nga jashtë vendit nga cilado anë e botës, do të bëjmë të gjitha që t’ju zvogëlojmë maksimalisht shpenzimet. Na kontaktoni përmes Viber-it apo WhatsApp-it dhe ne menjëherë do ju ofrojmë përgjigje të detajuara për gjithçka që ju intereson rreth sëmundjeve të varësisë, si dhe problemeve tjera psikike.

Gjithmonë mund të plotësoni formularin online dhe të shtroni çfarëdo pyetje, dhe specialistët e klinikës VIP Vorobjev do ju kthejnë përgjigjet dhe zgjidhjet më të mira të mundshme. Kujdesi rreth shëndetit tuaj është prioritet dhe kënaqësi e jona, kështu që mos hezitoni të na telefononi. Na telefononi lirisht apo na dërgoni porosi në këtë numër +38162256266 dhe ne do ju telefonojmë menjëherë. Nëse dëshironi, mund të na shpjegoni problemin tuaj duke e shkruar në e-mailin info@vipvorobjev.com

Është i siguruar transporti deri në klinikë dhe kthimi mbrapa

Me qasje individuale çdo pacienti dhe diskrecion absolut maksimal, të gjithë pacientëve tanë i mundësojmë qëndrim të këndshëm e të rehatshëm tek ne. Vetëm në këtë mënyrë pacienti, por edhe familja e tij mund të ndjehen plotësisht të sigurt gjatë gjithë  procesit të trajtimit. Me ndihmë mjekësore njëzetekatërorëshe dhe mbikëqyrje nga mjekët dhe motrat medicinale kompetente, ju sigurojmë trajtimin mjekësor më cilësor. Por, përveç kujdesit themelor për të gjithë pacientët, spitali VIP Vorobjev në masën më të madhe të mundshme zvogëlon shpenzimet tuaja për të ardhur tek ne.

oslobodite se zavisnosti Klinika VIP Vorobjev 3

Në të vërtetë, ne ju mundësojmë transport plotësisht falas deri në klinikën tonë nga aeroporti “Nikola Tesla”. Madje edhe pas përfundimit të trajtimit në spitalin VIP Vorobjev, të gjithë pacientët i kthejmë mbrapa deri në aeroportin  e Beogradit edhe atë pa kurrfarë kompensimi! Ne i bartim absolutisht të gjitha shpenzimet e transportit, duke bërë të gjitha për t’ju kursyer. Gjithashtu, nëse keni problem me marrjen e vizës, klinika VIP Vorobjev do t’ju dorëzojë gjithë dokumentacionin e mundshëm dhe do mundësojë marrjen e vizës në afat sa më të shkurtër. Pra, kur bëhet fjalë për transportin, përkatësisht ardhjen dhe shkuarjen nga klinika jonë, ne do ju ndihmojmë maksimalisht rreth financave.

Çlirohuni nga varësia me ndihmën e klinikës VIP Vorobjev, dhe merrni rrugën e duhur jetësore.  

Me metoda inovative dhe trajtim më bashkëkohor, sëmundja e varësisë do të mbetet e kaluara juaj

Ajo që e dallon klinikën VIP Vorobjev nga të tjerët dhe e bën më të mirën në fushën e trajtimit të sëmundjeve të varësisë, është terapia më bashkëkohore, si dhe metodat më të reja inovative të trajtimit. Ne posedojmë pajisje të shumta terapeutike dhe diagnostifikuese, si dhe pajisje tjera mjekësore që çdo pacienti i garantojnë detoksifikim pa dhimbje, të shpejtë dhe të sigurt. Gjatë këtyre procedurave mjekësore, pacienti është nën mbikëqyrje konstante nga ekipi i mjekëve profesionistë, psikologëve dhe motrave medicinale.

oslobodite se zavisnosti Klinika VIP Vorobjev 4

Njëri prej trajtimeve, i cili pacientët e spitalit VIP Vorobjev i ka drejtuar në rrugën e duhur, dhe falë cilit ne kemi pacientë të shëruar nga të gjitha anët e botës, është sigurisht trajtimi me ibogainë. Përveç terapisë mjekësore kulmore, qëndrimi juaj tek ne do të jetë shumë komfor. Të gjitha dhomat janë të arreduara me mobilie të rehatshme e cilësore, me TV, Wi-Fi e kondicioner ajri. Gjithashtu, dhomat janë të mëdha, kështu që gjatë tërë kohës së trajtimit me ju mund të jetë edhe anëtari i familjes apo ndonjë person tjetër i afërt. Pacientët në çdo kohë mund të relaksohen në palestër, pishinë dhe jaccuzi. Për sigurinë tuaj, e cila do të jetë gjithmonë në nivelin më të lartë, përkujdeset sigurimi 24 orësh.

lečenje zavisnosti je moguće Klinika VIP Vorobjev 4

Leave a reply