Teretana na klinici za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Palestra e pajisur moderne dhe funksionale

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë dhe problemeve psikike VIP Vorobjev është sidomos e fokusuar në rehabilitimin e plotë ë pacientëve kështu që në kuadër të objektit kemi ndërtuar palestrën e cila është e klimatizuar dhe e pajisur në mënyrë ideale me pajisje moderne të prodhuesve të njohur.

Palestra është e ndërtuar sipas standardeve më të larta sportive dhe përveç zonës kardio ku gjendet shiriti për vrapim, biçikleta dhe vrapim nordik, aty janë edhe stolat, girat prej 5kg deri në 20kg si dhe girat prej 1 kg deri në 20kg.

Gjithashtu në kuadër të palestrës gjendet pajisja gladiator e prodhuesit Technogym, e cila do të ju mundësojë që në të të bëni ushtrime të ndryshme për grupe muskujsh. 

Dyshemeja është ndërtuar sipas standardeve më të larta sportive dhe e tërë palestra është në pasqyra dhe më pajisje të vogla për stërvitje të suksesshme siç janë dyshekët aerobie, gira për këmbë, litarët, shufra të ndryshme…

Largohuni nga klinika VIP Vorobjev të  shëndetshëm, mentalisht stabil dhe fizikisht të fortë..

teretana klinika VIP Vorobjev
teretana klinika VIP Vorobjev
teretana klinika VIP Vorobjev

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume