Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Relaksacija

Funkcionalno i moderno opremljena teretana

Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i psihičkih problema VIP Vorobjev je naročito fokusirana na potpunu rehabilitaciju pacijenata tako da smo u sklopu objekta napravili teretanu koja je idealno klimatizovana i opremljena modernim spravama svetski poznatih proizvođača.

Teretana je izrađena po najvišim sportskim standardima i pored kardio zone gde se nalazi traka za trčanje, bicikl i mašina za nordijsko trčanje tu su i benč klupa, tegovi od 5kg do 20kg kao i bućice od 1 kg do 20kg.

Takođe u sklopu teretane je i gladiator mašina proizvođača Technogym koja će vam omogućiti da na njoj radite razne vežbe za sve grupe mišića.

Pod je urađen po najvišim sportskim standardima i cela teretana je u ogledalima i dodatnim sitnicama za uspešan trening kao što su strunjače, tegovi za noge, vijača, razne šipke…

Izađite zdravi, mentalno stabilni i fizički jači iz klinike VIP Vorobjev.

Dnevni boravak i trpezarija

Dnevni boravak i trpezarija su smešteni u prizemlju klinike VIP Vorobjev i prostiru se na 200 kvadratnih metara. Dnevna soba je luksuzno opremljena sa kožnom garniturom i velikim LCD televizorom. U našoj dnevnoj sobi koju pacijenti koriste za druženje i zajedničko gledanje emisija i filmova često tokom zime, organizujemo i zajedničke razgovore i psihološke tretmane. Socijalizacija i poverenje koje pacijenti stiču tokom tretmana na našoj klinici jako je bitno jer im daje puno samopouzdanja u momentu kada izađu iz klinike i nastave jedan novi život. Dnevna soba je okružena velikim prozorima kroz koje se sunčani zraci probijaju i osvetljavaju prostor, a u isto vreme poseduje izlaz na dvorište i bazen.

Potpuno opremljena kuhinja koristi se za spremanje raznih vrsta jela u skladu sa zahtevima naših pacijenata. Jako vodimo računa na posebne režime ishrane ukoliko je neko vegeterijanac ili ima problem sa šećernom bolesti. Trpezarija se koristi za obede i u njoj ćete stalno pronaći sveže voće i slatkiše kao i razna pića u frižideru. Prostor u dnevnom boravku je klimatizovan tako da će Vas u njemu sačekati udobna temperatura bilo da je hladan zimski dan ili pak vrelo letnje popodne.

Bazen i jacuzzi u sklopu klinike VIP Vorobjev

Bazen koji se nalazi u sklopu klinike VIP Vorobjev je potpuno nov i pušten je u rad novembra 2018. godine. Pored toga što našim pacijentima pruža relaksirajući efekat i osveženje tokom letnjih toplih dana takođe nam u tom periodu omogućava da sa fizioteraputom se odrade vežbe pod delovanjem hidrostatičnog pritiska, sile uzgona, površinske napetosti vode koje deluju na relaksaciju, poboljšanje pokretljivosti i cirkulacije kao i povećanje mišićne snage.

Relaksaciona moć vode doprinosi stvaranju vrlo ugodne atmosfere, za vreme boravka na klinici za lečenje bolesti zavisnosti i mentalnih poremećaja tokom sprovođenja ciljanih programa lečenja.

Bazen i jacuzzi su posebno značajani kod psihičke rehabilitacije jer su bolesti kao što su depresija i anksioznost direktna posledica stresa.

Upravo pored mnogobrojnih fizičkih koristi, koje donosi korišćenje bazena i jacuzzija, značajnu ulogu čine i psihološke, kao oblik psihičkog, mentalnog opuštanja, podsticanje blagostanja čitavog organizma dovodeći ga u prirodni psihofizički balans.

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image