Pastrimi i gjakut me laser || Vip Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

DETOKSIFIKIMI I GJAKUT – PASTRIMI ME LASER

Për shkak të marrjes së substancave të dëmshme (narkotikët, alkooli, abuzimi me barna) vjen deri tek shkatërrimi i enëve tl gjakut dhe qelizave të gjakut, ndërsa kjo rezulton me infeksione, sepse, trombozë, emboli madje edhe me vdekje.

Stimulimi me laser i gjakut riparon qelizat e gjakut, zvogëlon erozionin e enëve të gjakut, përmirëson bartjen e materieve, dhe me këtë edhe ushqimin e organeve vitale.

EFEKTET:

–        Detoksifikimi i gjakut

–        Zvogëlimi i rrëqethjeve dhe krizës së abstinencës për shkak të rritjes së qarkullimit dhe ushqimit të trurit

–        Zvogëlimi i ngërçeve në muskuj

–        Rritja e qarkullimit

–        Ekstremitetet e ngrohta

–        Shërimi dhe detoksi i mëlçisë

–        Imuniteti i rritur

–        Shërimi i plagëve

–        Zvogëlimi i rrezikut nga embolia dhe tromboza

–        Rritja e kondicionit të përgjithshëm

Stimulimi me laser përdoret për të pastruar gjakun dhe për të rigjeneruar organizmin pas stërvitjeve dhe përpjekjeve ekstreme tek njerëzit e shëndoshë dhe sportistët e suksesshëm, sepse zvogëlon sasinë e yndyrës në gjak, rrit bartjen e oksigjenit dhe përshpejton largimin e materieve të dëmshme nga organizmi.

Pošaljite nam poruku

Uskoro ćemo vas kontaktirati!

Klinika për sëmundjet e varësisë Dr Vorobjev

Kontrola vašeg života i realna očekivanja od vaših svakodnevnih izazova su ključ za smanjenje stresa.

— Josh Billings

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/02/2020
  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina është një hap i rëndësishëm për  trajtimin e personave të varur. Heroina është substanca psikoaktive më vjetër e njohur. Lulëkuqja, nga e cila fitohet heroina është përdorur qysh në kohën e sumerëve. Çfarë efekti fillestar ka tregon edhe vetë emri, pasi në përkthim bukval nga gjuha e tyre, e ka kuptimin –

  Lexo me shume
  • 25/12/2019
  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti është sëmundje e epokës moderne. Shekulli XXI karakterizohet me telefona celular, internet dhe rrjete sociale. Sigurisht, ata na kanë lehtësuar jetën në masë të madhe. Vetëm me një klikim mund të gjejmë informacionet e nevojshme. Detyrat e punës tani i kryejmë edhe jashtë zyrës, ndërsa nga komoditeti i shtëpisë mund të blejmë,

  Lexo me shume