Potpuna rehabilitacija od bolesti zavisnosti i psihičkih problema
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Potpuna rehabilitacija

Lečenje bolesti zavisnosti je dug i težak proces. Dodatno ga otežavaju brojne predrasude koje su još uvek prisutne u društvu. I dok jedni smatraju da zavisnost nije bolest, već nečiji hir, drugi, pak, ističu da će problem uvek biti prisutan pa te ljude treba izolovati.

Zbog ovakvog mišljenja klinika VIP Vorobjev garantuje svojim pacijentima potpunu anonimnost – počev od samog prijema, preko faza lečenja, pa do povratka u normalni život. Ova diskrecija uključuje i lični transfer – od aerodroma do bolnice i nazad, ako je to potrebno.

Potpuna rehabilitacija zavisnosti polazi od detoksikacije

Prvi korak u lečenju je bezbolna detoksikacija koja obuhvata primenu posebnih tretmana kako bi se ublažila apstinencijalna kriza. Nesvesni opasnosti u koju su dospeli, mnogi zavisnici su mišljenja da je ovo jedini i dovoljan korak u otklanjanju problema. Međutim, tek nakon apstinencije počinje lečenje psihe.

potpuna rehabilitacija bolnica vip vorobjev

Iako je priroda bolesti ista, svaka zavisnost je specifična. Imajući u vidu razlike među ljudima naš tim lekara, psihologa, psihijatara i radnih terapeuta ima personalni pristup svakom pacijentu. Jer, cilj potpune rehabilitacije zavisnosti nije samo čišćenje vašeg organizma, već i pomoć kako biste se razvili u jaku ličnost, koja će biti u stanju da se odupre iskušenjima u budućnosti.

Imajući u vidu izazove pred kojima se nalazite, a neretko i nedostatak motivacije da započeto lečenje nastavite, trudimo se da vam obezbedimo savršene uslove.

Naime, klinika VIP Vorobjev je više od obične bolnice, pa je i lečenje u njoj poput odmora. Svaka soba je opremljena luksuznim nameštajem i najmodernijim uređajima – LCD televizorom, WIFI konekcijom i klimom. Pored, komfornog i bezbednog smeštaja za pacijente, pobrinuli smo se i za smeštaj vaših najbližih, jer znamo koliki značaj u rehabilitaciji ima podrška članova porodice.

Individualni pristup lečenju obuhvata i poseban način ishrane. Odnosno, naš lični kuvar će vam ispuniti svaku želju. Pa će vas svakog dana, nakon tretmana, na stolu čekati omiljeno jelo spremljeno od najkvalitetnijih, organskih namirnica.

Potpuna rehabilitacija na klinici VIP Vorobjev vodi ka novom načinu života

 

Veliki problem kod lečenja bolesti zavisnosti jeste prihvatanje novih pravila. Svesni smo da je potrebno vreme da se naviknete na drugačiji način života. Zbog toga vam naši stručnjaci stoje na raspolaganju u svakom trenutku.

Kako mentalni razvoj mora da prati i fizičku spremnost, u timu imamo personalnog fitnes trenera koji će propisati posebni program vežbe u teretani koja je u sklopu klinike.

teretana klinika VIP Vorobjev

Ono po čemu se VIP Vorobjev izdvaja jeste akcenat na pravim vrednostima i socijalizaciji. Tako da ćete na radno okupacijoj terapiji moći da ispunite slobodno vreme, a ujedno naučite i neku novu veštinu.

Psihoterapeutski letnjikovac nije namenjen samo grupnim terapijama, već i druženju, baš poput protranog dnevnog boravka. Dok u toplim danima prelepa bašta i bazen pružaju neverovatnu zabavu. A za posebno uživanje u prirodi tu su organizovane posete Kopaoniku, Zlatiboru, Kalemegdanu. Ova rekreaciji prijaće vašem telu i nahraniće “um” nakon mračnog doba u kome ste bili.

Klinika për sëmundjet e varësisë Dr Vorobjev

Kontrola vašeg života i realna očekivanja od vaših svakodnevnih izazova su ključ za smanjenje stresa.

— Josh Billings

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume