Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i rehabilitaciju - Soba 3 || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Dhoma shumë e bukur komfore numër 3.

Dhoma e rehatshme dhe e qetë numër 3 është e arreduar dhe e dizajnuar në atë mënyrë që gjatë qëndrimit në klinikën tonë për sëmundjet  e varësisë dhe çrregullimeve psikike, qëndrimi do të jetë kënaqësi e vërtetë.

Kjo dhomë ofron pamje nga oborri dhe posedon një krevat të madh dopio, tavolinën e kuzhinës, vitrinë të madhe dhe një krevat të rehatshëm shtesë në të cilin gjatë pushimit mund të lexoni libra.

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë VIP Vorobjev është e dizajnuar që pacientëve t’i ofrojë rehati maksimale, komfor por edhe privatësi. Kjo dhomë është ideale nëse dëshironi që gjatë procesit të trajtimit pranë jush të qëndrojë edhe ndonjë i afërm. Pa marr parasysh nëse bëhet fjalë për prindër, të dashur apo grua në këtë dhomë të bukur numër 3, do të keni të gjithë komforin dhe privatësinë e duhur.

Natyrisht, aty është edhe LCD TV me televizion kabllor dhe interneti Wi-Fi falas, që të mund që relaksoheni plotësisht.

Klinika VIP Vorobjev soba za pacijente
soba tv klinika vip vorobjev beograd zemun
soba na klinici vip vorobjev

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/02/2020
  • 1
  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina është një hap i rëndësishëm për  trajtimin e personave të varur. Heroina është substanca psikoaktive më vjetër e njohur. Lulëkuqja, nga e cila fitohet heroina është përdorur qysh në kohën e sumerëve. Çfarë efekti fillestar ka tregon edhe vetë emri, pasi në përkthim bukval nga gjuha e tyre, e ka kuptimin –

  Lexo me shume
  • 25/12/2019
  • 0
  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti është sëmundje e epokës moderne. Shekulli XXI karakterizohet me telefona celular, internet dhe rrjete sociale. Sigurisht, ata na kanë lehtësuar jetën në masë të madhe. Vetëm me një klikim mund të gjejmë informacionet e nevojshme. Detyrat e punës tani i kryejmë edhe jashtë zyrës, ndërsa nga komoditeti i shtëpisë mund të blejmë,

  Lexo me shume