Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Sobe za pacijente

Komforna soba broj 1

Soba broj 1 se nalazi u prizemlju klinike VIP Vorobjev i ima veliki i udoban bračni krevet, trpezarijski sto sa dve stolice i veliki plakar sa ogledalom. Soba je opremljena vrhunskim luksuznim nameštajem, kao i svim neophodnim stvarima za komforan boravak kao što su LCD TV sa kablovskom televizijom, besplatni Wi-Fi internet i klima uređaj.

Prednost ove sobe je što se nalazi neposredno pored dnevne sobe i trpezarije tako da Vam je druženje sa ostalim pacijentima dostupno na samo par koraka.

Pored velikog bračnog kreveta tu je još i polica za odlaganje sitnijih stvari kao i tv polica, noćne komode, ogledalo, zidne lampe… Lepotu ove sobe upotpunjavaju tepisi i bogate zavese koje daju toplinu prostoru.

Prostrana soba broj 2

Prostrana soba broj 2 ima veliki i udoban bračni krevet, prelep trpezarijski sto i veliki plakar. Soba je opremljena vrhunskim luksuznim nameštajem, kao i svim neophodnim stvarima za udoban boravak u njoj kao što su LCD TV sa kablovskom televizijom, besplatni Wi-Fi internet i mali frižider i klima uređaj.

Izlazak na terasu pruža prelep pogled i opuštajuću atmosferu svežeg vazduha i cvrkuta ptica.

Svojim otmenim dizajnom i komforom zadovoljiće sve zahteve i najvećih hedonista. Pored velikog bračnog kreveta nalazi se još i polica za odlaganje sitnijih stvari kao i tv polica, noćne komode, ogledalo, zidne lampe… Lepotu čitavog prostora upotpunjavaju vuneni tepisi koji daju toplinu ovoj sobi. Soba je obložena najkvalitetnijim parketom i prelepim bogatim zavesama.

Prelepa komforna soba broj 3

Udobna i spokojna soba broj 3. je moderno opremljena i dizajnirana tako da Vam tokom boravka na našoj klinici za bolesti zavisnosti ili psihičke poremećaje boravak bude pravi užitak.

Ova soba pruža pogled na dvorište i poseduje veliki bračni krevet, trpezarijski sto, veliki plakar kao i dodatni udobni ležaj na kojem možete tokom odmora čitati knjige.

Klinika za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev je osmišljena da pacijentima pruži maksimalnu udobnost i komfor ali i privatnost. Ova soba je idealna ako želite da tokom prcesa lečenja uz Vas bude neko od Vaših najbližih. Bez obzira da li je u pitanju neko od roditelja, devojka ili žena u ovoj predivnoj sobi broj 3. imaćete sav potreban komfor i privatnost.

Naravno tu je veliki LCD TV sa kablovskom televizijom i besplatnim Wi-Fi internetom kako biste mogli da se u potpunosti opustite i relaksirate.

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image