Klinika za lečenje bolesti zavisnosti i rehabilitaciju - Soba 5 || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Dhoma numër 5 – Këndi juaj i privatësisë

Për ata që dëshirojnë komfor, dizajn të bukur të dhomës, dhe njohin kualitetin dhe rehatinë e mobilieve, dëshirojnë gjumë kualitativ, dinë të shijojnë harmoninë e ngjyrave, me një fjalë – adhurojnë rehatinë dhe luksin absolut, kemi dhomën numër 5. Dhoma është e klimatizuar dhe e arreduar sipas standardeve të larta me televizor të madh LCD që ka televizion kabllor dhe internet Wi-Fi pa tel. 

Kjo dhomë ka krevatin e madh dopio, tavolinën e kuzhinës, një vitrinë të madhe dhe një orman shtesë për vendosjen e gjërave të imëta.

Dhoma është e dizajnuar për ata që dëshirojnë privatësi dhe që kohën e lirë e kalojnë në dhomat e tyre. Krevati i madh dopio ju mundëson që të merrni me vete dikë gjatë trajtimit, qoftë ajo e dashura, gruaja apo ndonjë prej anëtarëve të familjes. Së bashku me pjesët tjera të klinikës VIP Vorobjev që janë në mënyrë arkitektonike të përshtatura me rehatinë e pacientëve tanë, edhe dhoma numër 5 mundëson qëndrim të rehatshëm dhe komfor maksimal. 

soba broj 5 klinika vip vorobjev
soba na klinici za lečenje bolesti zavisnosti vorobjev
bolnica vip vorobjev soba broj 5

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume