Klinika za lečenje bolesti zavisnosti - Soba za procedure || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Dhoma për procedura

Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë VIP Vorobjev posedon dhomën për procedura e cila ka dy shtretër mjekësorë dhe të gjitha pajisjet përcjellëse në mënyrë që procedurat të kryhen sigurt dhe plotësisht pa dhimbje.   

Përveç aparaturës standarde mjekësore, siç janë sistemi laboratorik i automatizuar, aparatet për ultrazë, EKG, aparatet që mundësojnë përcjelljen e sistemi kardio-respirator, inhalatorë të ndryshëm, aparate me terapi me oksigjen, aparatet për rrezatim të gjakut ultravjollcë dhe rrezatim me laser, e aty janë edhe pajisjet për stimulimin e punës së sistemit endorfin në tru dhe për terapi me ksenon. 

Dhoma për procedura në klinikën VIP Vorovjeb është ndërtuar sipas standardeve më të larta mjekësore dhe gjatë procedurës pacientët janë nën mbikëqyrje të ekipit kujdestar të mjekëve dhe motrave medicinale.

Metodat tona inovative dhe të pranuara ndërkombëtarisht në trajtimin e sëmundjeve të varësisë garantojnë rezultate pozitive të trajtimit nëse pacienti u përmbahet këshillave dhe udhëzimeve tona. Shkalla e suksesit të shërimit të pacientëve tanë është madje 93%!

soba za procedure klinika vip vorobjev
sobe za procedure klinika vip vorobjev
soba za procedure VIP Vorobjev

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/02/2020
  • 1
  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina – Riktheni kontrollin e jetës suaj!

  Detoksifikimi nga heroina është një hap i rëndësishëm për  trajtimin e personave të varur. Heroina është substanca psikoaktive më vjetër e njohur. Lulëkuqja, nga e cila fitohet heroina është përdorur qysh në kohën e sumerëve. Çfarë efekti fillestar ka tregon edhe vetë emri, pasi në përkthim bukval nga gjuha e tyre, e ka kuptimin –

  Lexo me shume
  • 25/12/2019
  • 0
  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti – Sëmundje e epokës moderne

  Varësia nga interneti është sëmundje e epokës moderne. Shekulli XXI karakterizohet me telefona celular, internet dhe rrjete sociale. Sigurisht, ata na kanë lehtësuar jetën në masë të madhe. Vetëm me një klikim mund të gjejmë informacionet e nevojshme. Detyrat e punës tani i kryejmë edhe jashtë zyrës, ndërsa nga komoditeti i shtëpisë mund të blejmë,

  Lexo me shume