Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Sobe za terapiju

Soba za procedure

Klinika za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev poseduje sobu za procedure koja je opremljena sa dva medicinska kreveta i svom pratećom opremom kako bi se procedure izvršile bezbedno i potpuno bezbolno.

Pored standardnih medicinskih uređaja kao što su automatizovani laboratorijski sistemi, aparati za ultrazvuk, EKG, aparati koji omogućavaju praćenje kardio-respiratornog sistemam različiti inhalatori, aparati za terapiju kiseonikom, aparati za ultraljubičasto i lasersko zračenje krvi tu su i uređaji za stimulaciu rada sistema endorfina u mozgu i terapiju ksenonom.

Soba za procedure na klinici VIP Vorobjev je urađena po najvišim medicinskim standardima i pacijenti su tokom procedure pod nadzorom dežurnog tima lekara specijalista i medicinskih sestara.

Naše inovativne i svetski priznate metode u lečenju bolesti zavisnosti garantuju pozitivan ishod lečenja ako se pacijent pridržava naših saveta i uputstava. Stopa uspešnosti lečenja naših pacijenata je čak 93%!

Soba za psihoterapiju

Soba za psihoterapiju je mesto gde se naši pacijenti opuštaju i razgovaraju sa psiholozima i psihijatrima kako bi svoju bolest pogledali iz jednog sasvim drugog ugla.

Psihoterapija je dijalog između terapeuta i pacijenta koji ima za cilj da dovede do potpune rehabilitacije nakon detoks tretmana ukoliko je u pitanju lečenje od bolesti zavisnosti kao što su narkomanija, alkoholizam ili kockanje.

Poverljiv odnos koji grade psihoterapeuti na našoj klinici i pacijenti omogućava nam da u bezbednom okruženju razgovaramo o bolesti i problemima koji ih muče. Psihoterapija ja dugotrajan proces i zahteva aktivno i maksimalno učešće i samog pacijenta.

Najbolji rezultati se postižu kada nakon sprovedenog intenzivnog lečenja pacijent ostane na našoj klinici u rehabilitacionom centru. Tada tokom narednih nedelja ili meseci psihoterapeutskim metodama s pacijentom i njegovom porodicom i prijateljima dolazimo do zajedničkog rešenja kako bi se konačno oslobodio stega zavisnosti.

Soba za fizioterapiju

Visite virtuelle de la salle d’intervention de la clinique VIP Vorobjev

Fizioterapija se danas primenjuje u gotovo svim kliničkim područjima tako da je zauzela i važno mesto na našoj klinici za lečenje bolesti zavisnosti i rehabilitaciju VIP Vorobjev.

Fizioterapeut pomaže pacijentima da tokom procesa detoksikacije ili rehabilitacije ostane u formi ali i ono što je još važnije da mu pomogne da razne grupe mišića ponovo pokrene koje su ostale oslabljene tokom višegodišnjeg konzumiranja opojnih droga ili alkohola.

Soba za fizioterapiju je opremljena najsavremenijim medicinskim uređajima kako bi pacijenti postigli dobre rezultate oporavka u brzom roku. U okviru fizikalne terapije obuhvaćene su savremene metode terapijskih vežbi, postupaka manualne terapije, elektroterapije, fizikalnih agenasa i mehaničkih postupaka.

Važan element u fizioterapiji na našoj klinici je orijentacija na individualni pristup u planiranju i sprovođenju fizioterapijskih postupaka uz stalnu evaluaciju rezultata.

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image